Mitt nya jag

Så här har jag nu sett ut ett bra tag:

DSC_2643 DSC_2644 DSC_2646 DSC_2647

Håret har bara vuxit och vuxit. Har inte varit hos någon frisör på över 1,5 år. En anledning har varit att jag inte har riktigt funnit tid till det. En annan anledning är att jag inte hittat någon frisör som jag trivs med. För när jag går till frisör då vill jag inte berätta för frisören hur jag vill att frisyren ska vara, utan frisören ska säga det till mig.

Så förra veckan ringde jag till en av salongerna här i Skövde, gav instruktionen att jag ville boka tid hos någon av deras frisörer som är duktiga på att hitta på nya frisyrer. För när jag kommer dit vill jag bara kunna säga ”Gör om mig” och då ska de föreslå en bra frisyr som passar mig. Jag fick tid idag och som hemuppgift fick jag ge lite indikation på vad för typ av frissor jag gillar. Så jag gjorde det enkelt för mig och tog med foto på två lyckade frissor jag haft senaste åren.

Tre timmar senare så var håret bra mycket kortare, en helt annan färg, bryn och ögonfransar var även dem färgade samt att jag fått en snygg make-up lagd inför kvällens festligheter med jobbet.

Å så här blev resultatet:

DSC_2648 DSC_2649 DSC_2650 DSC_2651

4 reaktioner på ”Mitt nya jag”

  1. Tjusigt!!
    Då har du hittat en frisör du trivs med nu? Annars skulle jag rekommendera Birgitta på Trudes, som jag varit väldigt nöjd med.

  2. Åsa: Ja nu behöver jag inte åka till Sthlm för att klippa mig 🙂 Å då den frisören är föräldraledig så lär jag inte få tid där förrän om 1,5 år eller nåt.

Lämna ett svar