Mini-tripp

Igår deklarerade Felicia innan hon skulle sova att ”Imorgon ska jag vara snäll! Då ska vi åka och bada.” Mmm, å det första hon sa idag var att vi skulle åka och bada. Fast det var inte så lockande att åka iväg och bada när vi kollade ut. Grått och trist och blåste en hel del. Jag föreslog istället att vi skulle kolla in en lekplats i Tibro som hade fått bra omdömen ifrån andra vänner. Felicia tyckte det var en bra idé. Med sig tog hon även grannkompisen Axel. De två leker så bra tillsammans så det var ju bara extra skoj att ha med honom.

Efter dryga timmen på lekplatsen så kunde vi alla konstatera att detta var en riktigt skoj lekplats, och den vinnande attraktionen var den snurrande gungbrädan. Så ni som har lust att testa själva och göra en egen bedömning så åk till Tibro Stadspark. Vi kommer besöka det flera gånger, var så säkra.

Det där med Picnic det är skoj tycker Felicia. Så idag så packade hon korgen och drog iväg på en egen liten picnic till vår framsida. Mysigt!

Sedan hade vi lite skoj med kameran, Felicias spöklampa och Isabelle i morse. Hon påminde lite om en trollkarl 😉

I vår har jag sytt lite grejer av ett roligt tyg. Det var ett Lejontyg med både fram och baksida så att säga. Så Det har blivit en ärmlös klänning och två kjolar, en liten och en stor. Tyckte det var lite extra skoj med klänningen som jag lekte lite extra med, där det blev en tillhörande svans och själva svanstoppen blev en bra ficka för alla saker små flickor vill bära med sig – stenar, pärlor etc. Jag har inte kunnat visa bilder på dem förrän nu. För nu har presenterna kommit fram till två tjejer som kommer att kunna bära upp det med bravur. Presenterna är nämligen till Fröknarna Lejon 😀 Felicia fick en kjol hon med. Fast hon ville  bra gärna ha en sådan klänning också. Men nu är tyget nästan slut så det blir bara något litet till.

En reaktion på ”Mini-tripp”

Lämna ett svar