Stora kalashelgen har nu inletts

Efter en intensiv vecka med en hel mängd förberedelser så har nu äntligen festligheterna dragit igång. Idag var det prinsesskalas. Vi fick besök av en hel mängd söta och snygga prinsessor. Hur kul som helst. De hade verkligen gått inför hela temat. Felicia hon var överlycklig över att alla hennes kompisar kom till henne. Med oss att dela detta var givetvis mormor och morfar. De fick träffa alla kompisar som Felicia hela tiden pratar om. Festen inleddes med att prinsessorna fick pyssla sina egna prinsesskronor. De fick pynta kronorna med fina klistermärken. Sedan blev det fika och massor av lek. Eller var det tvärtom? 😉 Festen rundades av lite med att det blev fiskdamm och sedan var barn och föräldrar rätt nöjda å glada och började bege sig hemåt. Vi är glada och tacksamma över att vi har så bra familj och vänner runt omkring oss, no doubt about it!

Ja iom att det kretsat de senaste två helgerna kring en viss sak, så visas här en hel del foto på resultaten. Ja Tårtorna då. Har blivit riktigt, riktigt nöjd med resultaten. Men jag vill nog inte riktigt veta hur lång tid de tagit att tillverka. Visserligen om man slår ut det per tårta så är det inte så hemskt. Men gosedjurstårtan har nog tagit 10 h totalt, och det är bara dekorationer och fyllning… Men det var värst iofs. Lila tårtan har nog tagit 2h (samma beräkning), och prinsesstårtan 2,5h. Felicia har varit supernöjd med resultatet. Få se vad Isabelle ”säger” imorgon när hon får se sin snuttis på tårtan 🙂

För Isabelle har jag även sytt en ett års festklädsel. Klart även hon ska få vara lite prinsessa. Och Felicia fick också en sådan när hon blev ett, så klart lillasyster också ska få lite extra piff till sin stora dag. Iom att mumin är en kär vän till henne så fick den även pryda klädseln.

Jahopp, nu så är jag såååå trött. Sjunkit ner i soffan och njuter av att sitta stilla en bra stund. Har grym träningsvärk dessutom, så jag vill inte flytta mig mer än nödvändigt. Johan har börjat att läsa en ny bok som en vän till oss debuterat med. Vill så gärna också läsa den, men får invänta lite lugnare dagar. Men de statusuppdateringar jag får är att den är riktigt läsvärd, och att den ger svallande känslor. Idag fick vi en signerad version hemlevererad. Hur coooooolt är inte det är på en skala? För er som är nyfikna på vad det är för bok, kan läsa mer här (och beställa med givetvis 😉 ) http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9197957356.

2 reaktioner på ”Stora kalashelgen har nu inletts”

  1. Signe berättade om hela kalaset idag. Hon verkar ha haft skoj. Försökte få på henne hennes prinsessdiadem men hon envisades om att ha kaninöron. Hon är då för rolig. Hoppas er stora prinsessa är nöjd. Vilka tårtor du fick till. Kul.

  2. TACK för ett kul prinsesskalas med underbart goda och fina tårtor! Min släkt var alldeles chockade över de fina bakverken när vi visade fotona från kalaset 🙂
    Boken är verkligen läsvärd för er som är lässugna 😉

Lämna ett svar