Vintermys

Efter senaste foto-inlägget så har det varit en helg i Stockholm för mig och Johan. Jag hade fixat biljetter till musikalen Spamalot. Johan är ju helfrälst på Monty Python och tycker att Johan Glans och Henrik Dorsin är inte så dåliga de heller. Därför fick Johan detta i julklapp av mig. Tillsammans med två hotellnätter, shopping, trevligt sällskap och god mat. Ja och sällskapet var helt vuxet (iaf åldersmässigt). För vi mötte nämligen upp Oscar och Frida, som också njöt av en jul/födelsedagsklapp. Iom att Oscar fyller fullvuxen dvs 30 så var det en present från oss alla. Perfekt att få dela denna present med dem. Barnen fick stanna hemma i Igelstorp och passa Mormor och Morfar.

Sedan har jag hunnit att vara magsjuk. Passat på att njuta av vackra vintervädret med att grilla på baksidan av huset. Ett års kontroller av tänder och längd och vikt, å så vaccination på det. Vilket gav tråkiga biverkningar med hög feber några dagar för Isabelle. Stackarn hade någon förkylning i kroppen också vilket förvärrade det hela. Johan har hunnit börja gipsa badrummet på ovanvåningen. Å sedan har Johan och tjejerna varit på en kortvisit nere i Jönköping hos Farmor och Farfar. Å så var det dags för nästa magsjuka, Johan åkte dit denna gången. Så jag tog och packade in mig och tjejerna och drog till södern för lite miljö- och luftombyte. Bilder ifrån denna vistelsen kommer i senare inlägg. Här kommer några ifrån arkivet.

Nu när det är lite lugnt med tårtbyggen så får jag satsa på att bygga lite nya layouts. Å Isabelle är ju underrepresenterad, så här kommer en till henne!

Lämna ett svar