Hipp, hipp, hurra

Ja då har vi klarat av första veckan som stor-familj. 9 personer i hushållet har gått över förväntan. Men det är tur ändå att Mormor har semester så hon kan hålla uppe servicenivån och hinna laga mat, diska, tvätta, hämta och lämna barn osv osv. Ja det är helt klart ett fulltidsjobb bara det å lite till. Några andra som också har jobbat mer än heltid är målaren och plattsättarna. Men det ger resultat. Blir fint värre!

Sedan är det ju födelsedagsvecka här hemma också. Lite tårta också så klart. Denna veckan blev det en tårta med en chokladbotten med mandel i. Sedan fylldes den med kokosmousse och jordgubbsmousse. Toppad med grädde, chokladsås och jordgubbar. Helt ok. På jobbet serverades det chokladcheescake. Den kommer definitivt göras om.

I tisdags började även morfar på nya jobbet. Å han har inte stapplat in genom dörren på kvällarna så det har nog inte varit allt för mycket att trycka in och bearbeta första veckan. Blir väl värre nästa vecka då han ska på introduktionsutbildning på Jylland. Dags att damma av danskan 🙂 Själv har jag stapplat fram dock. Jäkla träningsvärk 😉 Men idag har den börjat släppa, men jag lyckades springa milen på bandet i morse. 57 min totalt. Helt ok för att ha tagit det lugnt första 7 min. Men nästa fredag är det dags att börja slipa tiden lite. I slutet av mars är det ju tävling som gäller då måste jag fixa lite bättre tider. Går ju inte ligga på latsidan nu längre mao 🙂

Kommentera