Gårdagens nyhet

Igår var en rätt händelserik dag, eller snarare skum.

För en tid sedan så började det hända grejer på mitt jobb. Mycket som påverkade mig och jag har inte varit så nöjd och glad över allt precis, en hel del tråkigheter tyvärr. Men det innebar att jag fattade beslutet att börja titta efter ett nytt jobb och fundera på vad jag vill göra framöver. Efter lite tips och telefonsamtal så kom jag till en intervju. En vecka senare så gör jag ett personlighetstest å några dagar så får jag ett konkret jobberbjudande. Det var inte mycket att fundera på så dagen efter tacka jag ja. Igår var jag uppe på min blivande arbetsplats och skrev på avtalen vid halv nio på morgonen. Kändes lite pirrigt, har ju inte gjort det på 6 år nu 🙂 Men av de fjärilar som for omkring i magen så flög jag ut tillbaka till ”gamla” jobbet.

Två timmar senare så hade jag även sagt upp mig. Inte nog med att jag fått ett riktigt intressant nytt jobb å lite extra i plånboken så fick jag en bonus från gamla jobbet. Eller hur man nu ska se det 😉 Min nya arbetsgivare är Tieto Enator, kontoret i Skövde utvecklar ett inkassosystem som heter Nova vilket är en stor konkurrent till Aptic. I och med att jag går till en konkurrent och jag sitter rätt insyltad i en hel del affärs”hemligheter” så blev det rätt abrupt slut på arbetsdagen. För ca 30 minuter efter att jag sagt upp mig så gick jag ur lokalerna med ett nedpackat kontor. Samtidigt så placerades jag i karantän. Det går helt enkelt ut på att jag inte får jobba varken hos gamla eller nya arbetsgivaren under min uppsägningstid. Så mitt jobb är att hålla mig borta 😉 Tänk, 3 månader betald ledighet, nu får jag igen en del av all övertid jag la in för några år sedan. Trodde inte jag skulle se röken av dem någonsin, men men. Som det ser ut nu kommer jag inte starta på nya jobbet förrän i september, så det innebär 4 månaders ledighet. Allt detta för att man byter jobb. Borde kanske göra det oftare 😉

Så idag börjar jag så smått att begripa vad som hänt. Imorgon så blev det därför en extra resa ner till södern. En av Kusinerna konfirmeras så jag å Felicia bjöd in oss i sista minuten, å så passar vi även på att åka en runda runt Kalmar på vägen hem på måndag. Vill ta chansen att säga hej till Farfar. Så idag har det gjorts lite förberedelser inför detta, pysslat en present. Även investerat i en ny mobiltelefon då min jobbtelefon konfiskerades även den… Förhoppningsvis så får jag den nästa vecka.

Nehej, dags att få lilltjejen å Felicia i säng 😉 Imorgon blir det ju mycket körande å sedan partyyyy.

Lämna ett svar