Senaste innestället

Lego-kompisar
Lego-kompisar

Johan har fått många kompisar på sistone. Grannens äldste grabb har fått ett nytt intresse, Star Wars. Johan har inte varit sen att berätta om hans legosamling. Så två dagar på rad så har vi haft besök av leksugna grabbar, stora och små. Igår blev det även lite extra då en kompis kom med också 🙂 Men det är skoj, både för Johan och Felicia. Fast bitvis tycker grabbarna att hon är lite i vägen. Men för att vara bara ett år gammal så är Felicia helt klart med på noterna.

Webbkamera
Webbkamera

Vi brukar koppla upp oss lite då och då med webbkameran och prata med utlandet, dvs med Mormor och Morfar. Felicia tycker det är skoj, för att inte tala om Mormor och Morfar. Alla tre visar prov på sina färdigheter i att låta som indianer, Mormor är nog bäst och mest idog i det. Men det burkar även bjudas på lite sång och bus. Imorse passade vi iaf på att prata en liten stund medans Johan tog sovmorgon.

2 reaktioner på ”Senaste innestället”

  1. Vilken tur att vi har webbkamran så att vi kan komunisera med Felicia .Man upptäcker att det händer mycket i hennes utveckling.Snart så kan vi leka tillsammans, då får vi busa vidare.

  2. Även om det är 1 april idag så är det inget skämt att Felicia är sjuk idag o inte kan vara ute i vårsolen. Vi hoppas på en bättre dag i morgon.
    Å så vill hon säkert bli bra till påsk då Skånesolen väntar med busiga mormor o morfar 😉
    Kramar farmor

Lämna ett svar