Vår!!!

Vilket väder!!! Extremt gött, om vi säger så. Idag har vi varit väldigt flitiga i trädgården. Alla har hjälpt till. Vi lyckades med att röja upp bland svartvinbärsbuskarna, 2/3 av landet har blivit uppgrävts och rensat från ogräs, bilen har fått sommardäck och även blivit lite renare både ute och inne. Så kort sagt väldigt intensiv dag.

Här kommer lite bilder från senaste dagarna:

Felicia gillar hundar, det är helt klart. Aztor var på besök under torsdagen. Stackars Aztor han trodde att om han satte sig fint så skulle han få pepparkakan som Felicia höll i handen. Men tji fick han. Felicia behöll kakan själv. Men vad skoj de två hade när de lekte sedan. Mycket stoj och bus. Lilltjejen är verkligen inte så liten som hon ser ut, utan väldigt tuff liten skit. Det märktes iaf utifrån de buffar och knuffar hon fick av Aztor bitvis, fast lika glad vad hon ändå.

Igår kväll hade vi grillpremiär. Det var riktigt mysigt. Blev något förvånad när det var Johan som föreslog det, han är inte känd för att vara mycket för grillning.

Idag blev det grillning igen, vi bjöd in oss hos grannarna då vi fick nys om att de tänt sin grill. Helt perfekt att sitta och glassa i solen en liten stund i goda vänners lag innan det var dags att ta tag i bestyren på nytt.

Det var som sagt inte bara jag som grävde idag. Felicia invigde sin hink och spade som hon fick i födelsedagspresent. Hon tyckte det var väldigt skoj att sitta och gräva. Efter ett tag så övergick det dock till att känna med händerna. Men inget hamnade i munnen. 🙂

Johan har köpt sig en ny leksak. En mojäng för att knäcka grenar i små, små bitar. Hans försök att få grannen att köpa in sig på halva har inte lyckats så bra än. Men Johan är nöjd ändå. Idag har den gått varm iaf.

De senaste veckorna har varit extremt tuffa, både för mig och här hemma. Jag har fått jobba väldigt mycket extra, minst sagt stressigt. Men nu börjar det lugna ner sig igen. Så nu börjar jag få lite inspiration på nytt igen för att få till lite nya digiscrappar. Men för att komma igång så har jag anmält mig i en tävling. Den pågår i fem veckors tid, det hela går ut på att varje vecka får jag ett par instruktioner som måste följas och så ska samma bild utvecklas från vecka till vecka. När delarna placerats på sin plats får de inte flyttas, bara ändra nivåerna. Jaja, få se vad det blir av detta. Denna veckan så var instruktionerna att använda tre foton, ett bakgrundspapper och två andra papper placerade hur man själv vill. Så här blev mitt bidrag:

Tävling - vecka 1
Tävling - vecka 1

Ni kan kolla in de övriga bidragen här: http://scraporchard.com/gallery/showphoto.php?photo=33382 rätt intressant hur många varianter det går att göra. Riktigt skoj.

Nu ska jag hoppa i säng. Imorgon blir det till att ta tag i sista delen av landet. Å sedan får vi väl se vad det finns mer att hitta på.

En reaktion på ”Vår!!!”

  1. ”Grenmojängen” är en kompost kvarn från Stiga – Bio Quiet, den klarar 40 mm grenar.

Lämna ett svar