Vårsol och annat kul

Kan först börja med att meddela att lilltjejen tagit ett rejält kliv framåt idag och igår gällande att gå själv. Hon är så skön. Ställer sig upp och börjar klappa och sedan går hon en bit och sedan är det dags för applåder igen. Felicia är väl medveten om att alla kollar på henne också, så alla måste applådera för att hon ska fortsätta gå 🙂 Men nu är det inte långt kvar innan hon springer själv och skippar krypandet.

Idag har jag varit riktigt flitig. Tanken är att jag ska ta det stora steget och flytta hemifrån nu. Är ju en stor flicka sägs det + att min adress officiellt varit flyttad i över 10 år nu så det är väl på tiden. Har gått igenom alla kartonger med gamla skolböcker och annat sparat. Är riktigt nöjd över mitt sorterande. Rensade nog bort hälften. Kvar återstår 4 kartonger.

Här kommer först lite foton och sedan lite förklaring:

Mycket stoj och stim blir det nu om dagarna för Felicia. Morfar är riktigt duktig på att sätta fart på Felicia 🙂 Det finns även andra hjälpredor, så jag och Johan har redan ställt oss frågan hur det kommer bli när vi kommer hem. Stackars Felicia kommer ju bli helt understimulerad då 😉

Mormor och Morfar har även skaffat ett nytt vrålåk till Felicia. Riktigt snygg vagn och väldigt bra var den också på skogspromenaden. Funderar själv på att investera i en likadan. Får fundera några dagar till.

Det är inte läppstift om ni tror det som Felicia har runt läpparna (även om det inte skulle vara så konstigt att hon tjatat till sig). Nej det var den goda blåbärs-smothiesen som det bla bjöds på under gårdagens sena brunch. Felicia var inte ensam om att digga den.

Fru Lejon: Hoppas du känner igen (din) klänning. Var ju ursöt även på! Fast allt klär ju en skönhet…

Slutligen så kan ni även beskåda sista LO:n som blivit klar. Det är vecka 6 som blivit dokumenterad. Är något back med projekt 365, fast bilderna är iaf tagna 🙂

3 reaktioner på ”Vårsol och annat kul”

  1. Härliga dagar, har vi fått uppleva med vår dotter, son,svärson,svärdotter och vårt lilla barnbarn-
    Oj,vad vi har lekt dessa dagarna, varit flygplan,byggt torn, klossar,krypit efter Felicia. Gömma sig i hennes fina tält med tunnel det gillar hon.Fick vara med när hon började gå många steg framåt.
    Ni är så underbara allihopa.

  2. Självklart känner jag igen klänningen. Den är verkligen supersöt även på =) Otroligt att hon är så stor nu, vill inte ens tänka på hur mycket hon ska ha vuxit när vi ses i sommar. Landet är alldeles för avlångt!!!

  3. Jag blev så imponerad över Felicias fina frisyr, vad långt hår hon fått!!!
    I alla fall gav det mig inspiration att ge mig på Olivias ”Beatles-frisyr”, jag nådde inte riktigt upp till samma nivå som er dotter, men det blev i alla fall bättre…! 🙂

Lämna ett svar