Vi har blivit med ny soffa

Idag har vi äntligen slagit till på en ny soffa. Vi har lessnat på vår soffa vi har i vardagsrummet, det är ingen slappesoffa. Efter att ha testat ett antal stycken och gått från den ena butiken efter den andra slog vi till idag. Riktigt nöjd (fortfarande 😉 ). 3,45 m bred och knappt 2,20 m lång, eller hur man ska säga. Ni som varit hemma hos oss blir det som att slå ihop soffan och fotöljen. Det blir en hörna med liten divan samt en lite längre divan på andra sidan. Där emellan är det två sitsar. Ett svart/brunt mellerat tyg. Så nu så ska vi bara bestämma vad som ska vara på väggarna (samt få upp det också), så kommer vi få ett riktigt snygg vardagsrum vad det lider.

(Ni kan kolla in följande länk och titta på Prato, det ger en liten fingervisning.)

Helgen har varit skön i övrigt. Farmor och Farfar har varit på besök och fått leka lite med Felicia och oss andra 🙂

Här kommer då lite blandade bilder från senaste veckan:

Lördags förra veckan hade vi en utedag och passade på att göra ännu mera vårfint i trädgården. Efter mycket arbetande var det gott att sätta sig ner och avnjuta picnick i gröngräset.

Felicia har verkligen fått kläm på det här med gången nu. Allt mer överger hon krypandet till förmån för att stappla fram på två ben istället. Fast ute i trädgården är det fortfarande kryptekniken som är smidigast. Här är foto från förra veckan, där hon är på väg in till grannarna. Det är så mycket skoj där inne hos Gustav, Emil och Axel.

Felicia och jag delar ett intresse och det är det här med skor. Felicia flyttar runt våra skor och ska även testa dem. Fast inte så smidigt att använda pappas dojjor kanske?

Ja, det ser väl gött ut (fotot taget igår). Efter en lång dag på stan så fick ”gamlingarna” ta igen sig. Vi andra passade på att spela lite boll. Kvällen avslutades med en fartig gospelkonsert i Elim. Felicia diggade med i musiken, men tålde inte sig att sitta stilla så länge, utan passade på att testa några olika knä 🙂

Avslutningsvis kommer senaste färdiga layouten. Det är ifrån påsken nere i Skåneland.

Flyga flygplan
Flyga flygplan

Sov så sött!

3 reaktioner på ”Vi har blivit med ny soffa”

  1. Synd att ni inte lyckades få med en bild av gamlingarna när de leker med Felicia. För vi slöar väl inte hela tiden?

Lämna ett svar