Senaste nytt

Nu har det varit så där tyst igen härifrån. Händer hela tiden massor, och kvällarna är för korta just nu att hinna med allt det som jag skulle vilja göra.

Men vi tar lite foto nu:

  1. Ja, Farmor var ju lite rädd att lite fel bild skulle presenteras här på bloggen. Så här kommer ett lite mer action kort 🙂 Felicia har här fått ärva min gamla stråhatt.
  2. Felicia fick en uppsättning med nya hårspännen och kam när Farmor och Farfar var här senast. Det var helt klart en väldigt populär present.
  3. Vår dotter är ju inte känd för att somna frivilligt. Här händer det minst sagt oväntade. Tjejen sitter och somnar i matstolen.
  4. Visst ser det helkonstigt ut 🙂
  5. Äntligen har jag fått min efterlängtade 30-årspresent. Det har ju varit vissa leveransproblem från nintendos sida. Men nu har Wii:n anlänt. Felicia har också fattat galoppen hur den ska användas. Fast det är bara när jag ska spela som hon ställer sig på plankan, annars tittar hon bara på…
  6. Vår nya granne
  7. Testar hatten på nytt
  8. När det är dags för nattning så är det inte bara Felicia som somnar, utan det händer väldigt ofta att även Johan somnar. Å frågan är om inte han somnar före Felicia…
  9. Det är ju ingen underdrift att Felicia är väldigt förtjust i hundar. De är ju stora vandrande gosedjur i hennes värld. Här passar hon på att krama om Tintin. Vi var och grillade under valborgsmässoafton och då fick vi chansen att träffa på denna hund.
  10. Tänk vilket paradis Felicia kom till. Annika hade massssssoooor av halsband, armband och annat skoj. Felicia passade givetvis på att testa dessa.
  11. Helgen bjöd på mycket skön sol. 1 maj så demonstrerade vi inte utan Johan passade på att bygga ihop Felicias blivande sandlåda. Nu är det bara sanden som saknas. Lådan är på sin plats.
  12. Tills dess att sanden kommer så passade jag och Felicia på att plantera lite kryddor. Felicia hjälpte till väldigt duktigt med att flytta över jord från säcken till krukorna. Dock fick jag stoppa henne efter ett tag då hon försökte göra tvärtom, och då jag även planterat fröerna. Nu får vi hoppas att det blir riklig skörd.
  13. Det är ju viktigt att ta en liten paus efter allt arbetande också.
  14. Felicia har fått ta hand om min handväska, och den är ju helt rätt storlek för henne. Den lägger hon leksaker i och går runt och bär på. Ser hur sött ut som helst. I lördags när grannarna var över så kommer Felicia med väskan på ena armen och andra handen höll hon ett fast tag i Axels (1 år äldre) hand. Herr och Frun var ute på promenad. Fast Axel var inte riktigt lika road. Men en sak är säker, Felicia ser upp lite till den här mystiske Axel 🙂
  15. Ja det här med wii-plattan då… den går ju att använda till lite mer än bara att spela på. Felicia använder den flitigt med att placera sina leksaker på och ibland slår hon sig ner på den och pysslar lite.
  16. I lördags så gjordes första rabarberskörden. Det var riiiiiktigt mumsigt 🙂 Så det blir nog många rabarberpajer här framöver 😀
  17. Grannarna var som sagt över, och det blev en spelkväll. Det var inte så svårt att välja spel denna kvällen, då Johan visat att vi har ett Starwars-spel. Lite kuriosa så är detta min första födelsedagspresent från ”skövdegänget” efter att jag flyttat upp hit till Skövde. De ville väl visa mig in på den rätta vägen 🙂 Hur det gick under kvällens spelande. Givetvis vann den goda sidan.
  18. Igår kväll hade jag syjuntan över på besök. Det var längesedan vi träffades och hade dessa samlingar. Jag passade på att baka lite scones, det blev med smak av choklad, blåbär+citron samt kardemumma. Receptet från Leilas kokbok (ni vet min favvobok). Kardemummascones är överlägset godast. Det var en riktigt trevlig tillställning, gjordes helt klart av det roliga/trevliga sällskapet. Johan har nog lika road han, fast han nog inte vill erkänna det riktigt.
  19. till 21. Ikväll passade Johan och Felicia på att klippa sista biten av gräsmattan. Gräshögarna som samlades ihop var helt klart roliga saker 🙂

OK, då är ni ikapp med vad som hänt här. Hoppas du har något att fråga Anki ändå efter denna beskrivning 😉

2 reaktioner på ”Senaste nytt”

  1. Hej familjen Zaxmy! Det är jättekul att titta på era bilder. Det är andra kvällen på rad som jag är inne och tittar på det här inlägget. Många riktigt fina bilder på Felicia. Nu drar det ju snart ihop sig till Skövde-färd!

  2. Oh vad jag tycker om bilden på Felicia i stråhatt! En tiopoängare!

Lämna ett svar