Sand i sandlådan

Så nu har ni väntat tillräckligt länge för att få se lite foto från helgen. Vissa kanske känner igen sig med 🙂

Maskeraden var iaf mycket lyckad och väldigt skoj att se allas kostymer.

Den första som kom till partyt var Baloo, helskön som vanligt 🙂 Svägerskan snoffsade till sig och kom som ett troll, fast tillsammans med Baloo liknar det även Mowgli 😀

Brossan han hade jobbat stenhårt i bänkpressen sista tiden, snacka om vältränad mage.

En av de coolaste kostymerna måste ändå vara när ice climbers, kyligt att välja en sådan dress. Fast det var inte så kallt denna dagen så det var något svettigt.

Zorro hade raggat upp Klöver dam (lite kuriosa, klänningen är damens mormors bröllopsklänning som färgats om).

Ice climbers påkar gick även att använda till annat. Dr House fick sig en omgång av Piraterna.

Lördagen bjöd på riktigt fint väder. Vi passade på att ta en promenad. Felicia ville givetvis även hon gå och slippa vagnen. Fast efter att det blivit många stopp för att ta upp den ena stenen efter den andra i grusvägen så fick jag och mormor hjälpa till och dra upp tempot lite.

Felicia har ju fått till stilen som kock nu tycker jag…

Efter röjarfesten var det bara till att börja röja i ”matsalsrummet” och börja fixa med väggarna. Nya tapeter är valda och nu behöver vi fixa underlaget så att de kan komma på plats om 2 veckor. Vi ska även röja ut i vardagsrumsdelen tills dess. Men ett rum i taget. Johan har varit flitig och spacklat senaste två dagarna. Det blir riktigt bra (men det är ju inte så konstigt då han gör det). Ska bli så skoj att få ordning på dessa två rum nu. Å tapeterna är grymt snygga de med. Väldigt mycket färg för att vara oss (eller snarare Johan). Men jag fick en lätt chock då Johan väljer ut en storblommig tapet med massa färg på, så jag sa ja väldigt snabbt 🙂

Idag har Johan och Felicia varit iväg och hämtat hem sand till sandlådan så nu är Felicia lycklig. För att inte tala om när de kom till sandtaget då var tydligen Felicia helt överförtjust.

Helgen har för övrigt varit riktigt skön. Väldigt skoj att ha hela familjen här. Felicia har njutit för fullt. Mycket bus och lek. Hon har även fått koll på hur man gör när man knackar. Så nu går hon och knackar på alla dörrar och fönster.

Avslutningsvis senaste färdiga scrappen. Ligger något back med detta känns det som. Endast på vecka 7 än så länge. Men här kommer det lite i backspegeln.

Nu är det dags att hoppa i säng. Imorgon bitti ska jag åka till Stockholm, visserligen bara för dagen, men bäst att se trevlig ut då 🙂

Lämna ett svar