Lite gott och blandat

Här följer lite foto från påsken och lite från veckan. Felicia har krävt mycket uppmärksamhet sista dagarna, så efter en lååååång fredag fick jag chansen att ta igen mig under lördagen och rå om mig själv lite. Resultatet av dagen blev att jag hann städa rent mitt rum, och sy klart kläderna som Felicia ska ha på sin barnvälsignelse.

Fyra generationer Så här snygga är vi på Olsson-sidan, fyra generationer.

Njuter i gammelfarmors armar En nyfiken liten tjej…

Nu vill jag inte längre… Nu får det vara nog med fotandet, nu orkar jag inte vara gullig längre…

Middagslur med morbror och moster Middagslur med Morbror och Moster.

Färdig sytt alla delarIhop grupperatByxor färdigsyddaBlus färdig syddKlänning färdig sydd Här är lite bilder på kläderna som nu är färdiga. Vissa kanske känner igen tyget på klänningsdelen, det är nämligen samma tyg som jag hade i min brudutstyrsel. Förövrigt sex år sedan vi gifte oss i år, tiden går snabbt när man har roligt 🙂

Kung Fu FeliciaFelicia testar kläderna Felicia får manekänga lite. Hon ser ut som en ninja i sina ”ballong”-byxor 😀 Men hon har nog växt i kläderna lite mer till den 27 april när det stora eventet är.

Felicia läser Dagen Igår när Johan och Felicia spenderade dagen så passade de på att läsa Dagen. Felicia tyckte det var riktigt skoj. Fast mest roligt var det att sparka på tidningen för då prasslade den.

Lämna ett svar