Ut och in, och in och ut

Äldsta grabben inne hos grannen fyllde år för drygt en månad sedan. Då fick han en badhandduk. Men den var ju lite trist så med presenten kom det även en extra detalj där han skulle få bestämma vilket motiv han vill ha på handduken så skulle vi brodera det sedan. Så i lördags så lyckades vi få ihop vårt motiv som han blev riktigt nöjd med. Det blev Ferrari-tema.

På söndagen så när Felicia vaknade var det inte så pigg dotter. Hon hade feber. Senare under dagen så var den uppe på 39,5 grader. Det blev mycket slappande i soffan, i mammas och pappas knä, lite pysslande, och mycket sömn. När jag höll på att fixa till maten så sitter Felicia en lång stund på sin stol och väntar på att maten ska serveras, efter ett tag kryper hon ner och lägger sig i sin fotölj och somnar där efter ca 5 sek. Då är hon bra dålig… Men dagen efter så är hon piggelinen själv. Snacka om att ladda om snabbt!

Under helgen och igår så passade jag på att testa nya maskinen samtidigt som jag sydde lite nya kläder till Felicia. Det behövs ju lite varmare kläder nu när hösten verkligen har kommit. Så det två tröjer i ett, likaså två mössor i ett. Ja för konstruktionerna är vändbara 🙂 Humöret som bestämmer vilken färg man vill ha utåt. Tröjan kommer från senaste Ottobre-tidningen, medan mössan blev en egen design. Mössan blev namnad på båda sidorna. Tröjan fick ett broderat motiv på den enfärgade ryggen. Det största motivet hit en tills som sytts, 113 minuter. Men det var det värt.

Som jag sa tidigare så blev det lite pysslande med Felicia också samtidigt som jag syr så sitter hon gärna och trär pärlor till sina halsband. Hon är väldigt duktig och efter att ha fått lite hjälp med en nål av ståltråd så kan hon nu trä på pärlorna helt själv. Så nu börjar jag fundera på vad vi ska pyssla inför jul och annat. För det finns massor att göra med lite pärlor och färg 🙂

Nu blir det softande i soffan. Börjar nog få en förkylning, behöver vara riktigt pigg på torsdag då vi har kundevent på jobbet hela dagen och kvällen. Så då går det inte att stå och slappa.

Ja visst ja… fotona:

En reaktion på ”Ut och in, och in och ut”

  1. Imponerad. Man kanske skulle ha en sån där over-lock i alla fall 😉 (eller vad den nu hette, för mig finns bara ett ord för symaskin, och det är symaskin)
    Nä, inga fler hobbies… 🙂
    Skönt att lilltjejan är piggare.

Lämna ett svar