… endast mamma är vaken :-)

Ibland så händer det, inte ofta, men ibland. Idag har något hänt 🙂 Klockan är kvart över nio och Felicia sover fortfarande. Det ni! Visserligen blev det inte sänggång förrän kl 23:30 igår då vi hade några vänner över för att fira valbborg. Å efter mycket lek och stoj, promenad till brasa, fyrverkeri och annat så är det väl mycket att ta igen idag.

Inser att vi varit rätt dåliga på att ta foto senaste tiden. Det har varit mycket utelek, fixandes med trädgården och annat. Men vi börjar från början.

Bil/Tågbana

För två veckor sedan var vi nere i Osby och umgicks en helg med Mommo och Moffa. Moffa är stora idolen för Felicia, och det är ju inte så konstigt med alla tokigheter han hittar på 🙂 Samma helg som vi var där var det Osby Outlett. Industrierna öppnar då upp sina dörrar och säljer ut sekundavaror, nya grejer osv till ett riktigt rabatterat pris. Vi var på jakt efter nya dörrar till huset, både ytterdörrar och fönsterdörrar. Gjorde några klipp och nu inväntar vi leverans av dessa. Men ett givet besök var också till Brio Lek och Lär samt Brio outlett. Å det blev många nya leksaker och pyssel. Vi hittade bla bilträbanor som passar till briotågbanan. Riktigt skoj kombination.

Som jag sa tidigare har det varit mycket utelek senaste tiden. Felicia älskar att vara ute, och vill inte gärna gå in på kvällarna. Så det är under vilda protester som vi får in henne vid 18-19 tiden på kvällen. Då har hon vanligtvis varit ute hela eftermiddagen och förmiddagen på dagis och även stannat ute från det att vi kommit hem vid 16 tiden ungefär. Hon och grannpojken Axel leker så bra nu tillsammans. Det är mycket sandlåda, studsmatta och gunga som gäller. De går och kollar om lekkompisen är ute eller ej så fort de själva kommit ut. Det blir nog en riktigt skön och rolig sommar för oss alla 🙂

Eftersom det blir allt varmare i luften så behövde Felicia en ny tunnare mössa. Så i tisdags gjorde vi ett litet snabbt projekt och skapade en ny mössa. Det som tog tid var att leta fram alla knapparna. Men det var ju en riktigt skoj sysselsättning för oss båda. Så här blev resultatet:

Ny mössa

Det var det lilla för denna gången. Klockan är nu kvart i tio och fortfarande är det bara jag som är vaken. Nu blir det nog till att börja väcka herrskapet, för att få chans att få dottern i säng lite tidigare ikväll 🙂

Lämna ett svar