Isabelle är här

image

När hon väl ville ut gick det snabbt. Ooooooootroligt snabbt. Förlöstes hemma av mormor, med morfar som gav instruktioner från barnmorskan på telefon. Väl ute så kom ambulansen.

Född: 13:50
Vikt: 4415g
Längd: 52cm

Vi mår alla bra, men fortfarande något omtumlade.

8 reaktioner på ”Isabelle är här”

  1. Men åh men Hanna. 12:09 fick jag ju sms från dig. ”Ingen baby idag heller”. Men hur snabb kan man vara då? Jisses. Är så himla glad för er skull, men vad omtumlande. Jag ryser och är glad, gråter en glädjetår och försöker samla mig. Och så ser jag världens sötaste lilla knyte, med ett så fantastiskt fint namn. Grattis till er, och sköt om er.

  2. Hon är bedårande fin =)
    Vilken upplevelse, och vilka fantastiska morföräldrar. Saknar er!!! KRAM

  3. Grattis, grattis grattis! till en ljuvlig liten tös 🙂
    Men vilken dramatik…

    Skönt att alla mår bra.
    Sköt om er / Helene

  4. Oj! Det var ju en snabb leverans!! Vilken upplevelse! Skönt att allt gått bra! Stort grattis!
    Kram Anki

  5. STOR grattiskram från oss! En otrolig berättelse om en spännande förlossning. Bra gjort allihopa!

  6. Anders och jag har varit med om en Stor,Stor, Stor…….händelse som vi aldrig kunde tänka oss att få uppleva.Tänka sig att vi fick hjälpa Hanna med förlossningen när vårt barnbarn skulle födas.En fantatisk händelse med starka känslor.Ju mer vi tänker på denna stund ju större blir det för oss.Vi fick bra hjälp genom telefonen av en barnmorska på förlossningen.Vilken känsla att få ta emot detta lilla pyre,höra hennes första skrik linda in henne i frottehanddukar så att hon inte skulle bli kall.Vilken lycka att få hålla om sitt lilla barnbarn, tårarna flödande av lycka och att det hade gått så bra.Hanna gjorde ett jätte fint ”arbete”.Vi var ett riktigt gott Team:)

Lämna ett svar