Ögonblick ifrån helgen

Morfar passade på att åka tillbaka hit efter att affären stängts på lördags eftermiddagen. Han var ju ”tvungen” att hämta hem Mormor som fortfarande var kvar här, som han så 😉 Vi fick chans att umgås ytterligare några timmar. Å Morfar fick bekanta sig lite mer med sitt nya barnbarn. För även om han fick vara med under själva förlossningen så hade han inte fått så mycket tid i lugn och ro efter allt med Isabelle. Men det passade han på att få bla under söndagskvällen då han satt större delen av kvällen med en nybadad Isabelle i sin famn och myste.

Under helgen har vi fått lite små överraskningar för att fira den nya familjemedlemmen. En hel del fina nya kläder till Isabelle, som kom med bud av Morfar ända från Skåne. Å på tisdagseftermiddagen så ringde det även på dörren och ett taxibud lämnade över denna fina buckett ifrån mina jobbarkompisar. Verkligen trevliga och uppskattade överraskningar!

Ett annat ögonblick under helgen var när Felicia för första gången började leka förlossning. Denna gången var det duplo elefanten som skulle föda barn. Hon försökte bända i sär benen så att bäbisen kunde komma ut. Gick tydligen så där, var lite svårare förlossning verkade det som. Men det kanske blir en barnmorska av Felicia framöver, vem vet?!?

2 reaktioner på ”Ögonblick ifrån helgen”

  1. Åh dessa små. De börjar verkligen bearbeta saker som hänt och händer i sina lekar, så ja, det är klart att Felicia leker förlossning. Goa ungen. För övrigt måste jag säga att det är toppen att ha länklista hit till er sida från min egen blogg. Så ser jag genast när den är uppdaterad. 🙂

Lämna ett svar