Redo?

Har använt de senaste dagarna till att packa upp ifrån vår senaste tripp samt att tvätta, tvätta och åter tvätta. Som pricken över i:et så har jag spenderat fredagskvällen till att packa ner allt igen 🙂 Å en hel del mer. För imorgon så drar jag och tjejerna ner till södern och tar en extra lång vårsemester. Kvar lämnar vi faktiskt ett rätt välstädat hus men dock en rätt lång arbetslista till den manliga delen av familjen 🙂 Få se hur mycket som är avklarat tills vi kommer hem. Undrar ni vad som står på den? Här är lite smakprov:

  • Renovera badrummet på övervåningen
  • Ta bort och såga/hugg det sista av kastanjen på framsidan
  • Byta ytterdörr vid sovrumsentrén
  • osv

Som ni kanske förstår så förväntar jag mig inte riktigt att något är avbockat från listan när jag kommer hem. Dock en aningens närmre målet 🙂

Vad har mer hänt här? Felicia har haft sin bästa kompis från dagis på besök här. De leker konstant på dagis har vi fått det berättats, och Felicia pratar mycket om sin kompis hemma och vice versa. Felicia startade förbereda besöket redan på morgonen med att göra chokladpudding innan dagis. Sedan när hon kom hem från dagis så var hon snabb att duka fram det fina porslinet (de rosa plast-tallrikarna). Allt var klart lagom till att det ringde på dörren. Sedan var det rundvisning av huset. Men Felicia var mer angelägen om att få fram fikat 🙂 Men det är ändå lite konstigt. Trodde att tjejerna skulle leka jättebra tillsammans, men hela tiden var det lite smågruff om vem som skulle ha vilken sak. Tydligen är det svårare att komma överens när det är ens egna leksaker och inte dagisets som inte tillhör någon. Jaja, oavsett så i det stora hela var det en trevlig liten träff. Å jag fick chansen att lära känna lite nya trevliga människor. Blir säkert repris på detta, fast med lite piggare tjejer ger det nog ett ännu bättre utfall 🙂

Här kommer då foto på de senaste paketen som nu äntligen kommit iväg och levererats av posten:

Prinsar och en prinsessa

Nu har jag inte fler mössor på lager som ska levereras inom det snaraste. Men det är ju några bäbisar på g nu framöver så det kanske kan bli några till – eller så blir det något annat nytt 🙂 Har lite idéer beror ju på vad som dyker ut, pojke eller flicka.

Men men… Nu så ska jag börja förbereda mig inför natten. Imorgon har vi några utmaningar framför oss. Nr 1 är att få plats med all packning i bilen. Vi har två vagnar som tar sin beskärda del. Sedan är det fullpackade väskor och ytterligare några påsar. Bilen kommer mao vara välfylld. Har inte lyckats att effektivisera packningen något ännu, väldigt svårt att packa minimalistiskt till två småtjejer där man måste vara förberedd på alla möjliga eventualiteter. Sov sött! Nästa hälsning här över lär nog skrivas nere i Skåneland. Ser fram emot en skön dryga 1,5 v semestertripp, med trevligt sällskap och annat skoj!

Lämna ett svar