Lite krydda på livet

Så har vi nu avslutat denna fantastiska vecka tillsammans med varandra, huset och vänner. Å som pricken över i:et så har vädret varit helt ljuvligt. Nu sitter jag vid matbordet och den ljumna kvällsvinden sveper genom altandörren. Livet har verkligen sina ljusa stunder 🙂

I lördags var vi ute hos några vänner i deras sommarstuga. Senast vi sågs en liten längre stund var för knappt 1,5 år sedan. Där emellan har det hunnits med en graviditet, en ny bäbis, lite nya jobb, en lång vistelse utomlands bla. Så det var verkligen ett kärt återseende att få umgås en liten längre stund allihopa. Konstigt att det ska vara så svårt att träffas bitvis. Vad vi lärt oss av denna veckan är att vi måste bli bättre på att bjuda in till lite sådana här sammankomster. Hur kul som helst när vi väl ses.

Igår så började dagen med att jag och Isabelle åkte till kyrkan. Jag var med och sjöng lite på mötet. Isabelle hon njöt av att få sitta i selen framme på scenen. Tydligen somnade hon också under tiden (vilket jag inte märkte). Men efteråt så kom flera fram och tyckte det var hur sött som helst att jag haft henne med där uppe 🙂 Senare på eftermiddagen så blev det lite knytisgrillning, skulle man väl kunna kalla det, här hemma hos oss. Felicias tvillingkompisar med föräldrar kom över på besök. De testade den nya ”poolen”, ja barnen alltså, och vi fick chans att umgås och njuta av den sköna kvällen tillsammans.

Jag längtar allt mer efter en riktig uteplats och uterum nu när det är sådana här dagar. Får hoppas att våra drömmar snart kan komma ner riktigt på ritningar och realiseras.

Idag blev det den stora dagen då för Isabelle, matpremiär! På menyn stog, som sig bör, potatismos. Maträtten var till belåtenhet, och hon hade nog gärna tagit både tre och fyra munsbitar till. Felicia var givetvis med på noterna och hjälpte till. Blir nog bra framöver när jag kan delegera denna uppgift 🙂 Imorgon blir det favorit i repris, hoppas det blir lika populärt då.

Lämna ett svar