Helgen i bilder

Helgen startade redan i torsdags eftermiddag för mig och tjejerna. Vi lämnade då Igelstorp och begav oss ner till Osby. På vägen ner gjorde vi ett litet stopp på A6 och passade på att köpa nya skor och lite annat smått och gott. Samtidigt fick vi också en liten fikastund med Farmor och Farfar. Uppskattat av oss alla. I fredags blev det en soft dag. Vi passade på att kolla in leksakerna här nere och hälsa på lite folk, å det sedvanliga besöket på firman så klart. Igår var det Gustav som tog studenten. Ytterligare en av små-kusinerna som nu blivit lite större. Kan väl bara konstatera att om de numera blivit stora så har en annan blivit ännu större… jaja… Lite närmre pension är ju aldrig fel 😉

Som ni sett tidigare så har vi idag varit ute på en liten söndagstripp neråt sköna Skåneland. Det var helt underbart väder. Fläktade skönt och solen lyste gött. Så det kunde verkligen inte bli en bättre start på denna semesterveckan som jag, tjejerna och mormor har framför oss. Här kommer ett axplock av alla de bilder som tagits under helgen. Jag har inte kommenterat alla, men ni känner säkert igen motiven väl vid det här laget 🙂 (Ja det är några nya också. För det finns ju många läsare där ute i cyberrymden som inte ger sig till känna utan bara läser, kan ju vara så att även de numera fastnat på ett kort eller två 😉 )

Ja, å om ni undrar så har jag lekt en hel del med vårt stora zoom-objektiv dessa dagarna. Lite skojsiga effekter tycker jag bitvis.

2 reaktioner på ”Helgen i bilder”

Lämna ett svar