Spelkväll

Nu när vädret är mer skapt för att vara inne så passade vi på att åka till våra goda vänner och göra en spelkväll. Detta fick vi ju passa på att njuta lite extra av, ses ju inte så ofta nu för tiden, så vi bakade en tårta dagen till ära.

Vi gjorde tårtan i kvällens speltema. Det fick bli Fia med knuff. För första gången så testade vi även med att täcka tårtan med Sockerpasta. Eftersom vi hade lite snålt med SP så blev den väldigt tunn och sprack tyvärr på några ställen. Men den var god även för det 🙂 Under skalet så döljer sig nämligen en tårta gjord på chokladbottnar med hemgjord rabarber- och jordgubbsmousse, jordgubbsgrädde (Arlas smaksatta variant) samt en chokladsmörkräm. Blev riktigt nöjd med resultatet. Alla förutom Isabelle hjälpte till att fixa med tårtan, fast hon övervakade allt hängandes i selen på min mage.

Felicia är inte så lätt att få på kort nu, men när hon slickar skålar så säger hon till mig att ”Ta foto på mig och smilar upp” 🙂

Som jag berättade i ett tidigare inlägg så har Isabelle blivit allt stadigare med att sitta själv. Så nu bullas det upp lite stöd ifall hon ramlar. Å hon tycker det är lite extra skoj att sitta själv så hon roar sig en lite längre stund utan att vi behöver visa henne nya saker 🙂

Ja ang spelkvällen. Det var riktigt skoj, vi spelade 3D Settlers med expansionen Städer och Riddare. Var länge sedan man gjorde det. De vi hälsade på har ett rum dedikerat för just sällskapsspel så vi hade det riktigt lyxigt. Kunde ju ha blivit riktigt prefekt om man hade vunnit också, men det såg Ida till att göra (tyvärr 😉 ).

Natti natt!

En reaktion på ”Spelkväll”

  1. Jag undrar vem Felicia vill ge en puss? Så, bra Isabelle kan sitta,oj vad det händer mycke när inte har setts på ett tag.
    Grattis! Ida för vinsten.

Lämna ett svar