Johans projekt

Johan har nu semester, fast han ligger definitivt inte på sofflocket. Han kämpar stenhårt med vår hall. Här kommer lite foto på hur arbetet fortskrider.

Lite bilder tagna innan arbetet drog igång:

Hallen före 1Hallen före 2Hallen före 3

Tagit sig ner till botten (dvs rivit ut en hemsk grön filtmatta, under det en inte lika hemsk nålfiltsmatta, under det masonit, under det 1 tums spåntat golv, sedan äverdimensionerade reglar intervallerat med spån och skräp som isolering) och lagt dit nya reglar med cc 60 cm i stället för cc [infoga slumpmässigt tal här].
Golv upprivetGolv upprivet 2

Golvet på nytt täckt av spånplattor (isolering underst och sedan golvärmeplåtar med monterade värmeslingor placerade mellan bjälklagret).

Värmegolv

Även taket ska få sig ett ansiktslyft

Tak före Johan utbrytarkonung

Efter lite röjande blev det så här

Tak efter

Nu håller Johan på att bygga upp formen för att gjuta ner de sista värmeslingorna som ska vara vid ingången. Idag har han lagt gipsskivor på övriga golvet. Under detta projektet har vi även valt att minska på hallen och kommer att göra vår lilla gästtoa ca 3 dubbelt större, och samtidigt sätta in en dusch där. Öppningen in till lägenhetsdelen har flyttats närmre trappan, så nu utnyttjar vi rummen något bättre. Ska bli spännande att se hur fortsättningen blir. När Johan blivit klar med golvet så tar jag vid med målarpenslen är det tänkt.

Lämna ett svar