Lyxdag

Igår hade vi det väldigt skönt å trevligt. Visserligen startade jag och Johan med en date på tippen, men det var rätt härligt att bli av med ett stort lass med skit sedan vår grovstädning av delar av källaren och garaget. Blir ju lite grejer över när man renoverar också ha vi ju märkt. Men sedan åkte vi i samlad trupp till Hjo och njöt av en härlig höstdag och skördefest.

Mormor och Morfar är på besök denna helgen, och igår kväll så fick jag njuta av Rhapsody in rock konsert tillsammans med dem. Johan fick stanna hemma med tjejerna. Vilken konsert sedan. Njöt i fulla drag. Full fart från start till mål. Jörgen Mörnbeck gjorde riktigt bra framträdande. Å Geir från Idol visade prov på sin stämma. Å den som verkligen visade var skåpet ska stå när det gäller röstresurser var LaGayla Fraiser. Tja, ska ärligt säga att jag har lite svårigheter med hennes scenframträdande, men hennes pipa är riktigt riktigt bra! Å så var ju klart Robban där, å han går ju inte av för hackorna. Kanske skulle ta och börja öva på pianospelandet igen. Är minst sagt ringrostig nu förtiden. Men men… det får göras en annan dag.

Nu är det dags att packa väskorna för jag och tjejerna tar med oss mormor ut på en liten utflykt imorgon med tågluff och annat skoj. Färden bär av till Alunda och Morbror Oscar å Frida. Blir trevligt.

2 reaktioner på ”Lyxdag”

  1. Låter som en lyckad konsert!
    Rhapsody in Rock brukar vara bra 🙂

  2. En, riktig Toppendag fin dag sedan en helt underbar musikkväll.

Lämna ett svar