Undrar om det är möjligt?

image

Jag har införskaffat ett års träningsmöjligheter på Actic (gamla Nautilus) i Skövde. Det fina är att man både får simma och gymma i samma pris. Ville komma igång nu efter graviditet och amning. Likaså vill jag krympa x antal kilo. Hur många är fortfarande en gåta eftersom jag inte ställt mig på vågen. Kommer inte göra det förrän jag ammat färdigt. Samtidigt med träningen kommer jag även dra igång med Viktväktarna på nytt. Det gick ju super för 9 år sedan så jag satsar på ett vinnande koncept. Det fina är ju att även Johan kommer få ta del av det projektet iom att han får äta samma mat. Vilket är en stor bonus. Jag har tillsammans med min kompis Åsa bestämt att köra detta, å vi ska peppa varandra. Hon har redan kommit igång så jag är riktigt peppad nu på att starta också.

Jag funderar på vad för realistiska mål jag ska ha med mitt kämpande. Funderar på om det är möjligt att pressa sig i den här klänningen till i början av juni nästa år? Det skulle innebära att jag måste krympa 24 cm i omkrets kring midjan. Men jag tror inte det värsta är midjan, var gömmer jag brösten någonstans… Klänningen köptes och användes innan jag blev gravid med Felicia, men å andra sidan var det inte när jag var som smalast heller så det finns ju hopp.

Jaja, får fundera ett litet tag till, fram tills dess så står en bulldeg på jäsning som jag och Felicia ska baka kanelbullar av. Får njuta så länge det varar 🙂

Lämna ett svar