Ständig utveckling

Igår sa jag till en vän att ”Ja, än så länge så har Isabelle inte börjat resa sig själv iaf.” Men det fick jag äta upp redan idag för idag har hon flera gånger visat prov på sin nya färdighet, just i att resa sig upp till stående 🙂 Hon har dock ännu inte riktigt förfinat tekniken på att ta sig ner till sittande/liggande läge ännu ifrån stående. Så det har varit en hel del skrik och gråt idag. Så det blir rätt bra motionsträning för mig hemma under dagarna också 😛

Först ut ett par bilder på huset. Det har hänt en hel del på framsidan, främst att beväxtligheten har minskat avsevärt. 🙂 Å så nya taket helt på plats, men det ska monteras ihop mellan de olika takdelarna också.

Det börjar komma så underbara färger ute på träden. Så jag bestämde mig för att ta in lite av dem färgerna och dekorera våra fönster med. Visserligen får jag väl rätt snart plocka bort dem igen. Men så länge det varar är det ju snyggt 🙂

Å så beviset på Isabelles nya färdighet.

Hon är så mysig så just nu. Hon pratar en massa, kryper runt och utforskar omgivningarna. Visserligen så får jag ha bra koll på henne för hon jobbar också hårt på att lära sig pincettgreppet och stoppa saker i munnen, ju mindre desto bättre/roligare i hennes ögon sett 😉 Dock slutar allt som oftast hennes resor under soffbordet, och det är inte så skoj för då kan hon inte sitta rakt upp utan att slå i huvudet, å det gör hon allt som oftast. En annan lite rolig grej är att hon redan nu uppskattar att prata i telefon. Hon verkligen lyssnar, å reagerar på det hon hör på andra sidan. Ibland pratar hon även. Verkligen skoj!

Slutligen lite bilder från gårdagens gårdskonsert, med dans och allt:

[tube]Wg4KuG20UVs[/tube]

Å jag är så glad, för jag har vunnit på en utlottning idag. Har vunnit ett digiscrap-kit ifrån en av mina favoritdesigners ”Lily Designs”. Nu ska jag bara lyckas hålla mig till tåls tills på torsdag då kitet släpps.

En reaktion på ”Ständig utveckling”

  1. Isabelle börjar också få intresse för sy och pyssla. Hon trännade( försöka resa sig upp) mycke när vi var uppe hos Frida och Oscar, Isabelle ville nå upp till en massa olika broschyrer ,kort andra papper som satt fast med magneter,det var ett populärt ställe även för Felicia.Grattis Hanna till vinsten.

Lämna ett svar