Slut på semestern

Imorgon börjar Johan jobba igen, vilket innebär att det är slut på semestern för oss för denna gången. Det har gått så väldigt snabbt. Värst är det för Johan. Jag och Felicia kan ju fortsätta ha sovmorgnar ett tag till (hoppas jag iaf på).

Detta har då hänt:

Först och främst har det ju hänt väldigt mycket med hallen. Johan fogade idag, och nu återstår lite finputsning. Men snyggt blir det! Tegelväggen har jag arbetat på. Har ju inte hunnit göra så mycket som Johan då (än). Fast bara lite ljus färg där har ju gjort underverk.

Felicia och vi fortsätter att kämpa med en blöjfri-framtid. Vi tänker ju på miljön 🙂 Idag har det varit lite små missöden. Som att kissa i byxan och kissa utanför pottan. Fast i det stora hela blir lilltjejen bättre och bättre. Hon har ju def fattat poängen med pottan. Så när vi sätter henne där, behöver vi inte alltid göra ”kissljudet” längre, utan hon trycker på av sig själv.

Hon gillar iaf att sitta på pottan, hon har sin lilla tron där hon kan sitta och titta sig omkring.

I helgen har Felicia blivit mer rörlig också. Vi har mer och mer fått flytta tillbaka henne in på lekmattan då hon varit utanför flera gånger. För nu har hon äntligen fått riktigt bra kläm på hur man ska vända på sig och rulla runt. Flera varv på raken blir det också ibland. Så from nu gäller det att ha koll på vad som ligger på golvet.

Efter allt lek och stoj så får man ta igen sig hos pappa…

Avslutningsvis så vill jag än en gång visa hur det kan gå när vi spelar Alfapet i denna familjen. Är rätt nöjd över min bedrift att få ut ”SERVICE”, dvs alla bokstäverna på brickan. Bara det inbringar ju 50 bonuspoäng, själva ordet i sig var värt 39.

Nu är dock inte matchen över än, så jag kan ju inte säga hur stor vinstmarginalen blir till slut 😉

En reaktion på ”Slut på semestern”

Lämna ett svar