Fler (fram)steg

Så då har vi avslutat semestern och begett oss tillbaka upp i norr igen, jag och tjejerna. Skönt att vara hemma på nytt igen. Denna veckan har blivit lite upp och ner men nu börjar vi rikta in oss mot normala rutiner på nytt igen. Å då jag även varit och tränat lite mer än vanligt så har det ju också märkts lite. Men det kommer inte bli mindre av den varan så det gäller ju att hitta ett bra schema så att det matchar in med familjens vanor helt enkelt.

När vi kom tillbaka hit så tog vi fram gåvagnen på nytt igen, efter att den fått vara lite bortglömd ett tag efter att Felicia använt den. Isabelle blev superglad av att få gå med den. Hon visade direkt prov på hur man ska göra. Hon fattade galloppen direkt och gick sedan flera rundor utan att ramla någon gång. Även om hon bitvis låg mer diagonalt mot golvet nästan i 45-gradig vinkel så ordnade hon upp det igen och tog ny sats och gick.

Lite mys framför barnprogrammet, stora dottern smaskar på popcorn och lilla på majskrokar. Fastän det är vardag får man lyxa till det lite då och då 🙂

Nu har jag och Felicia kommit hem ifrån bion. Det var som sagt premiär för Felicia idag. Det blev Alfons Åberg. Det var fyra kortfilmer som klippts ihop till en. Hon gillade det skarpt, och satt stilla hela tiden. Vi fick följa med hennes kompisar Malva och Olivia. Å jag och deras mamma kunde väl båda två lätt undra om det verkligen var våra barn som satt så stilla och koncentrerade hela tiden. Men de tyckte det väl var extra spännande med att få vara lite stora och gå på bio.

På vägen hem återberättade Felicia filmerna på nytt. I en av filmerna så var det Kalas. Så Felicia räknade upp alla som ska få komma på hennes 4 års kalas. Ja, hon har ju planerat det kalaset redan sedan tidig i somras 😉 Hennes gästlista ser ut som följande:

  • Mommo
  • Moffa
  • Snella
  • Tilde
  • Uddig
  • Toria
  • Malva
  • Ivia
  • Axel

När jag frågade om jag och Pappa också får komma så var det givet. Å givetvis får Isabelle också komma. Så ni som är med på gästlistan får väl börja att förbereda er för 4-års partaj då. Det blir prinsesstema och mycket tårta 🙂 Hon har dock inte bokat dag ännu, men ju för desto bättre (tror jag).

Nehej, nu ska jag ta och njuta lite av lördagen lite mer. Har ju slitit hårt denna veckan för att få unna mig lite extra lyx. Så nu ska här njutas. Å efter gårdagens Step up-pass är jag väl värd en massa extra lyx, för benen vek sig nästan mot slutet av trötthet av det intensiva passet. Fast skoj var det 🙂

 

Ps. Glömde att säga att igår så gjorde Isabelle sin debut även på pottan. Kissade två gånger! Tjohej vad det händer grejer här 😉

Lämna ett svar