Full fräs

Nu har Felicia verkligen fattat poängen med att kunna rulla runt. För nu kan hon förflytta sig till de saker som legat utanför lekmattan. Roligast och intressantast är att ta sig till babyvakten och dra i den sladden. Så nu går det inte att lämna dottern obevakad längre. Dags att flytta in lekmattan i köket 🙂

Jag har nu även bestämt mig för att jag ska ta mod till mig och ringa och byta BVC. Det känns mest rätt att ringa och säga det personligen till vår nuvarande BVC-tant, så kan hon inte säga något om det iaf. Bävar verkligen för samtalet. Men ju fler jag pratar med ju mer säker blir jag på det, och fram för allt då de kommer med råd som BVC-tanten borde ge mig istället. Blir lätt irriterad på det, då jag ställer samma fråga och får riktigt bra svar från andra källor, men inga svar från BVC-tantan… Jag har iaf fått tips om en ny av två olika källor, så jag får lita på att den blir bra istället.

Ikväll har popcorn-maskinen kommit fram på nytt. Var ett tag sedan den användes senast. Kan även rapportera att jag fått i mig havregrynsgröt två dagar i streck nu, är helnöjd med mitt resultat så här långt. Felicia och jag har även börjat anamma utrycket ”Finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder”. Så två dagar i streck har vi klätt oss för regnoväder och begett oss ut i grådasket.

Lämna ett svar