News break

OK då var det klart! Isabelle har officiellt tagit sitt första egna steg utan att hålla i något. Men det var inte mer än ett sådant. Sedan tyckte hon det räckte. Få se när andra kommer. Men hon jobbar mer och mer på gången. Hon försöker verkligen hålla sig uppe och gå mer än att krypa nu känns det som. Förutom när det ska gå snabbt, då är krypandet att föredra.

Idag har vi förövrigt haft över en av Felicias bästisar ifrån dagis, och hennes familj. Vi har haft julgodistillverkningsdag. Väldigt trevligt, kul å även god tillställning, på många sätt å vis 😉 Men nu är det kväll igen, å de vanliga rutiner är igång. Som att tex tjata sig fördärvad på Felicia på att hon ska gå och lägga sig. Undrar när vi ska kunna lyckas vända på hennes trista kvällsrutin. Kan nog snart hävda att jag och Johan är besegrade – och får erkänna henne till vinnare. Men vad göra sen?

Men men, nu var det Isabelles big moment! Få se vilka framsteg hon kommer att göra under julen. Har en känsla att det kan bli både två å tre steg till 🙂

Lämna ett svar