Å så lite tak

Träffade på blivande grannens unge. Han var lite nyfiken på om det var jag och Isabelle som skulle flytta in i huset. Men jag fick ju berätta att det är mina föräldrar som ska bo där. Sedan frågade jag honom om han blir ofta väckt tidigt på morgnarna nu när det byggs för fullt. Hans kommentar på det var att ”Jo det gör jag. Fast det är bra! För då får jag titta på tecknat på morgonen.” 🙂 Gäller att se det positiva i tillvaron 😉

Ja det slinker med ett foto på Isabelle också. Hon kikar fram under mössan. Å då det är efter dagis tid så är hon rätt trött också. Men så fort hon fått lite mat i magen så är det full fart igen.

Ikväll har vi haft en rätt skön kväll. Maten blev lite lyxigare, tog dock lite längre tid att laga till, så vi käkade lite senare. Men är det lill-lördag så är det 🙂 Fast nu är jag trött efter att ha varit hurbulle tidigt på morgonen. Har fått träningssällskap numera, så det är mycket enklare att motivera sig att åka till gymmet nu. Imorgon kväll blir det Bodypump. Det blir skoj!

Dags att avsluta dagen. Imorgon blir det jobb hemifrån och sedan är det ledigt för helgen. Gött! Å det fina är att helgen varar ända till och med måndag 🙂 Lööööööve it!

Lämna ett svar