Karriärsbyte på g

Idag har vintern kommit till Skövde och Igelstorp med stormsteg. Det var minst en halv meter snö på uppfarten när vi kom hem. Turligt nog är det rätt lätt snö men det yrar igen rätt snabbt igen. På bara två timmar så hade det redan hunnit lägga sig 10 nya centimeter på marken. Så det har inte bara blivit morgonträning idag utan även kvällsmotion. Men imorgon så konstaterar jag faktum att det får bli att arbeta hemifrån. Är ju inga problem i den betydelsen att ta sig fram och tillbaka från jobbet. Dock krävs det ytterligare 15 min per håll för att hinna i tid. Så nej kan använda den tiden till jobb istället. Lite lyxigt att kunna sitta hemma och njuta av att ha radion igång och skvala i bakgrunden och inte behöva bli avbruten lite titt som tätt. Jaja, här kommer nu lite ur bildskörden från senaste dagarna:

Första bilderna är ifrån Universeum-trippen i måndags. Vi hann med både Tigerjakt, bubbeltillverkning, kolla in hajen Herman flera gånger även vid matning, apor, anakondor mm mm. Isabelle hon var verkligen i sitt esse. Älskade att se på aporna och sprang hit och dit för att kolla in fiskarna i alla stora akvarium. Helt klart ett riktigt lyckat besök. Får bli repris på det någon gång. Vi fick mycket för respengarna också… tyvärr. Blev fast lite utanför Herrljunga och slutligen var det 1,5 total försening innan vi lyckats ta oss hem. Men turligt nog så kunde vi leva gött på fikat vi hade med oss och frukten försvann också på ett nafs.

Igår åkte Momor och Morfar hem efter några dagar här. Ja Morfar hade ju haft en tur och retur resa till Osby under måndagen för jobb för att komma tillbaka för en anställningsintervju under gårdagen. Men nu har vi några dagar här för oss själva innan de återkommer för att fortsätta med att jobba med och på huset. Ja inne i huset 😉 Vi ska själva satsa på att julstäda och röja ifrån senaste renoveringsprojektet. Å sedan baka lite tårta inför kommande julfest. Ja lite smått och gott med andra ord.

Idag har jag och Felicia varit hos frisören för att piffa till Felicia lite. Hon trivs verkligen av att bli lite piffad. Å granskar noga vad som händer. När väl klippningen är klar så instruerar hon noga hur färgerna ska vara. Idag fick det bli orange och lila. Det hade hon bestämt redan igår kväll. När vi sitter och ska ta på oss ytterkläderna så viskar hon till mig för att inte frisören ska höra ”Mamma, när jag blir stor ska jag jobba som frisör.” Ja jag kan väl inte säga att jag blev förvånad. Sådan tjejig tjej som hon är så är det väl inte så konstigt. När jag sedan frågar henne om hennes tidigare karriärstankar om att hon skulle jobba på mitt jobb så säger hon att det är ju inte så bra som frisör. ”Mamma det är ju mycket bättre att jag är frisör för då kan du ju komma till mig så jag kan klippa ditt hår och göra dig fin.” 🙂

Lämna ett svar