Stora partyhelgen är inledd

Sjunker nu ner i soffan efter en väldigt lugn tillställning som är över. Felicia har firat sin 5 års dag lite i förskott tillsammans med sina närmsta vänner. Tjejerna var nöjda och för att vara en fredagskväll så var det både lek, stoj, slöande, mat, å godis 🙂 Å så lite paket. Felicia hade gått och väntat hela dagen och var överlycklig när första gästen äntligen ringde på. Isabelle hon tyckte också det var skoj att alla kompisarna kom. Hon somnade gott ikväll.

Dagen till ära fick det bli en prinsesstårta. Felicia och jag gjorde den tillsammans. Hon hade valt designen. Det skulle vara ros på den som hon skulle ha. Så jag gjorde varsin ros till alla barngästerna idag. Kändes som det skulle innebära minst tandagnissel 🙂 Å så blev det ju rätt snyggt med ett blomsterfång mitt på tårtan. Imorgon blir det en ny design, men det får bli nästa blogginlägg.

Idag lämnade plattsättarna Yngve och Patrik Igelstorp. Nu så var de klara med sina delar. Kvar i golvväg är det bara sovrumsmattan men det får far lägga själv. Det är full rulle nere i huset. Snickare, rörmokare och elektriker jobbar febrilt nu. Å nu är det bara två veckor innan deadline. Lite målningsarbete är kvar också så vi kommer få lite incheckningar på hotellet även nästa vecka men sedan ska det vara klart. Sedan är det hög tid för föräldrarna att bli flygfärdiga och flytta in i sitt nya bo. Få se om det klarar det 😀 Igår startade mor sitt nya jobb. Å det verkar vara bra det med. Så vi får väl se vad som händer framöver.

Tjejerna fick nya fina inneskor. Lite försenad julklapp och en tidig födelsedagspresent. Felicia var mäkta nöjd över sina högklackade skor. Preciiiiis som mamma har 🙂

Å nu så är mamma helt slut, dags att ladda batterierna inför imorgon och kalas numero två. Då ska båda prinsessorna firas. Johan står i köket och förbereder inför söndagens middag då det är det tredje kalaset. Men så är det ju stora födelsedagar också 5 och 2, då kan man ju inte göra mindre.

Kommentera