Titeltorka…

Har inte blivit så mycket tid till att uppdatera här och än mindre till att fixa med fotona. Men här kommer ett litet axplock från veckan som varit.

Felicia och jag har nu kommit igång med höstens aktivitet och det är att gå på barnsången i Missionskyrkan. Riktigt, riktigt skoj. Nu har vi fått lära oss ”titt-ut”-låtar, vilket Felicia ääääälskar. Skönt att få lite nya låtar och inte behöva sjunga ”Tjena lilla Hönan god dag på dig…” hela tiden 🙂

Först en bild på krypandet/ålandet/hasandet ja vad du vill kalla det. Men framåt går det. Möss kan användas till mycket som ni ser 😉

Jag har städat lite uppe på mitt rum och jag har då haft Felicia som hjälpreda. Mina stämplar blev väl sorterade, men framför allt tvättade 😀

Pappa och Felicia passade på att sänka ner spjälsängen och samtidigt blev det perfekt att bygga koja. Det var riktigt skoj att gömma sig där under. Titt-ut Felicia!

 

Vi har numera bytt från liggdel till sittdel i vagnen. Felicia är så stor nu. Hon har inte gillat att sitta i vagnen ett tag nu, fast när vi bytte till sittvagnen så blev det mycket bättre. Även om det är vissa protester fortfarande så går det väldigt mycket smidigare. Å det går ju alldeles utmärkt att sova i den också 🙂 (Även om inte Felicia vill medge det 😉 )

Som vi arbetat med att få så här fina rosor… not. Men tänk att man inte behöver göra något för att få så här fin trädgård 😀

Hjälpredan är framme igen. Klädnyporna är väldigt skoj, tom så att det var vilda protester när vi skulle gå ifrån tvättrummet då vi fick samla ihop alla i hinken på nytt.

Slutligen en digiscrap-bild. Har varit väldigt dåligt med inspiration och tid till sådant pyssel sista veckan. Men efter mycket kämpande lyckades jag få ihop något som jag är nöjd med (inget mer).

Hepp, dags att slumra för en annan också. Imorgon åker jag till Stockholm för att roa mig med mina arbetskollegor. Ska bli riktigt skoj. På lördag passar jag även på att göra stan och se vad som finns att fylla höstgarderoben med. Idag har jag nämligen tömt garderoben på gamla (oanvändbara) plagg, mammaplagg och nu ekar det väldigt tomt. Så jag får väl försöka att göra mitt bästa på att fylla på den på nytt igen. Natti natt!

Lämna ett svar