Nya prestationer

Mitt mål för detta året är ju att fixa Göteborgsvarvet den 18 maj. Vilket innebär 21 km, ett halvmaraton. För att nå dit och känna att jag kan göra en bra prestation har jag satt upp lite delmål. Nr 1 är att springa ett seedningslopp för att inte behöva starta bland de sista startgrupperna. Nr 2 träna mer fokuserat (anmält mig till en löpträningsgrupp med start 3 april). Nr 3 ev Skövde halvmaraton.

Idag var det dags för del 1, dvs seedningslopp i Göteborg. 1 mil stog på schemat. Fixa en tid under 1h och jag skulle tycka att jag gjort ett godkänt lopp. Vädret var soligt och fint, dock blåsigt och kallt. Å så lite förkylning på det samt lång väntan…

Start och mål
Start och mål
1 mil avklarad
1 mil avklarad

Lyckades hitta en bra rygg att följa efter första 6 km innan jag var tvungen att leta efter en ny då min draghjälp fick ännu mer fart än vad jag själv lyckades hålla uppe. Men efter att nått målet så kunde jag konstatera att jag sprungit milen på 54:09 min. Därmed väl godkänt! I seedningstid innebär det en tid på ca 2:12-2:13 så jag får hamna i en startgrupp i eller kring 14 (av 24). Helt OK. Nu är det bara att fortsätta jobba på del 2 och ev del 3.

Förra veckan så lyckades jag även med att få en certifiering i IBAQB, dvs något i stilen International Business Analysis Qualification Foundation level. Tre dagars utbildning och en hel del extra plugg. Men det var skönt att kunna bocka av även det och få lite mer inspiration och tekniker att tillämpa på jobbet framöver.

Så nu är det påsk att se fram emot. Vi kommer att vara hemma och fixa med källaren. Vi har verkligen kommit en bra bit nu med vårt röjande. Igår försvann vår stora gamla skinnsoffa. Blocket är verkligen ett bra hjälpmedel att få ”oönskade” grejer att få ben och gå någon annanstanns 🙂

Kommentera