Alla var här… nästan iaf :-)

I torsdags och fredags firades gamlingarna.. ja de fyller ju 60 i år så det måste ju firas. Å så passade de även på att värma upp huset riktigt rejält med en inflyttningsballuns. Skåningarna anlände under förmiddagen och vi startade med en rejäl brunch. Lite tårta på det. För att sedan förflytta oss till Knistad Herrgård på kvällen för att käka en superb trerätters middag. Ja, för att klara hela natten så var vi ju tvungen att äta lite kex och dricka gott vin givetvis innan vi alla somnade sött. Om ni tror vi bara käkade denna dagen, så är det nästan rätt 😀 Men vi hann med mycket socialiserande också och lite lekande och massor med skratt! Ungarna njöt över att ha massor av lekkompisar att köra med och busa en massa. Isabelle var den som var sist i säng, hon var tvungen att kolla in så att alla gått och lagt sig och att igen var kvar uppe innan hon störtade i säng. Fredagen blev en väldigt slö dag. Gästerna droppade av lite pö om pö. Men vi hann med att få en lugn start på dagen med en skön promenad och sedan sätta oss vid ett välfyllt frukostbord. Sedan njöt vi alla i solen en stund. Underbart helt enkelt!

Tårtan bestod av färgade bottnar med vanligt enkel vaniljsmak. Receptet hämtade jag här. Sedan fylldes den med blåbär, chokladmousse, hallon, skogsbärsmousse samt toppades med ett täcke med italiensk marängsmörkräm som jag smaksatte med choklad toffe. Som dekoration användes grädde samt figurerna modellerades i marshmallowfondant.

Mao en riktigt bra kolhyddratsuppladdning 😉 Men, men… dåligt med träning just nu med anledning av att jag lyckats med bedriften att få en blåsa under högra stortås nageln. Å då menar jag mitt under. Lycka… not…. Johan har fått agera doktor. Jag har fått öva på att våga låta honom hålla på med nålar och annat vasst på mina fossingar. Men lite förtroende har han lyckats skapa efter 11 år av äktenskap och hela 14 år som par. Nu är det bara 4 dagar kvar innan stora loppet så det är väl bara att vila och äta och ladda. Hur svårt kan det va?

Lämna ett svar