Nu är det sommarlov!

I onsdags så stängde jag av jobbdatorn och tänker låta den vara avstängd ett bra tag nu. För NU är det semester! En lång sådan dessutom. Den 5 augusti så tar allvaret vid igen för mig och tjejerna, men innan dess ska vi bara njuta och ha mycket sköna dagar tillsammans.

 

Vi inledde vår ledighet med att åka till Morbror Oscar och Frida och hälsa på nytillskottet Alvar. Vi har ju fortfarande inte haft möjligheten att träffa honom. Vi alla njöt av att få gosa lite med honom och ta hand om honom. Isabelle och Felicia var väldigt måna om honom. De ville hjälpa till med att mata och såg till att han fick nappen när han skrek. Å de var väldigt generösa med att låta honom mysa med deras gosedjur när han var trött och ledsen. De kommer nog att bli bra kusiner tillsammans. Jag som faster fick även jag godkänt av Alvar då jag fick honom att somna i min famn. Mysigt värre! Å föräldrarna de var nog lika nöjda dem för de kunde få armarna lite för sig själva ett tag och kunde få chans att vila lite extra. För Farmor (Mormor) var även hon med och tog nattpassen. Finns ju klara fördelar med att mata med flaska 😉 Tjejerna tyckte helt klart det var roligast när Alvar låg på sin lekmatta och de kunde sitta bredvid honom och leka.

[tube]rQaKkWL7l9Y[/tube]

Vi var på besök torsdag tom lördag. Igår så skulle vi ju självklart fira Pappa som blev hela 36 år gammal. Farmor och Farfar kom på besök. Å vi alla drog till Cirkus Scott. Första gången för Isabelle, Pappa och Farfar! Det var aktiviteter på cirkusen både innan och under föreställningen. Isabelle ville bli målad och vad passar inte bättre som en tiger. För hon är ju mycket för att säga Grr! Men inte denna gången givetvis. Hon var nog väldigt förvånad över hur hon såg ut 🙂 Kändes nog lite konstigt. Felicia ville inte bli ansiktsmålad, vilket var väldigt konstigt med tanke på hur smink och modeintresserad hon är. Inte ens när hon såg att det gick att få glitter så ville hon. När jag till slut fick fram varför så var det för att hon var rädd att det skulle klia (men det var först när vi kom hem som hon vågade klämma fram det). Men hon skulle rida. Fast efteråt var hon mest skrämd. Men modig var hon som red på ponnyn. Fast vi föräldrar kan nog numera pusta ut och konstatera att vi nog ”slipper” att bli hästtjejsföräldrar. För Felicia var inte sugen på att rida något mer. Å Isabelle ville inte heller rida. Alltid något gott 😉

Showen var riktigt riktigt bra. Det var en bra balanserad show med olika moment. Å det var inte några jobbiga pauser emellan heller. Utan det flöt på bra. Den är verkligen värd att ses för er som har möjlighet. Isabelle satt i mitt knä och hon gillade hästshowen och fotbollstrixaren bäst verkade det som. Men hon följde hela showen väldigt noga. Hon satt still hela 2h. Imponerande bara det! Det roligaste var nog när hon blir helt chockad över att en av medhjälparna trollas bort och trycks in på ett stort papper. Isabelle sitter helt förtvivlad och pekar på pappret och tycker att så kan de ju inte göra! 😀 Jag hoppas verkligen att det blir fler tillfällen att gå på deras show. Å även Johan och Farfar verkade nöjda med sin första gång på cirkus 🙂

Idag har det då varit första officiella semesterdagen då. Vi har njutit och fixat lite hemma med trädgården å så. Vilken lyx att ha 7 v tillsammans hela familjen. Det blir grejer det!

Jag har anmält mig till Tjejmilen nu i höst och har som mål att slipa personbästat på milen till under 50 min. Jag har påbörjat min träning nu för att försöka nå det målet (nu ligger det på 54:09 officiell tid). Målet ligger mao att jag ska ha en snitt tid på 5 min/km. Idag gjorde jag ett litet test på 3 km och då hamnade jag på 4:56 min/km. Känns gött, så det finns goda chanser att lyckas med målet. Dags att fortsätta slipa 88 dagar till.

Men nu natti natt!

 

 

Kommentera