Den blomstertid nu kommer…

Ja det finns mycket vackert att fota nu i dessa dagar. Så vi håller texten kort. Midsommar börjades att fira på onsdagen denna veckan. Det blev ett litet firande på dagis och vi fick vara med iom att sommarlovet började tidigt för våra tjejer. Sedan packade vi ihop oss och drog upp till Sunnersbol och hälsa på Morbror Oscar, Frida och kusin Alvar igen. Tjejerna gillar verkligen sin kusin. Isabelle och Felicia är väldigt måna om lillgrabben och Isabelle passar på att pussa, krama och klappa så mycket hon får chans 🙂 En bra nappvakt dessutom 😉

Midsommartårtan blev en picnic på midsommarängen. Tanken var att det skulle vara kusinerna som sitter och njuter i sommargräset. Felicia var givetvis med och hjälpte till. Roligt att pyssla tillsammans. Bara att det bitvis blir lite mer fokus på vad hon gör än vad jag gör 🙂

Men nu är det söndag och vi är tillbaka sedan igår kväll. Vi har idag haft besök av bästa Stella och Klara så det har blivit lite bakande och busande. Själv har jag städat större delen av dagen… fastän det är semester… Men men… Alvar och Frida har nu kommit hit med. Så imorgon så ska vi väl passa på att semestra lite tillsammans. Mysigt!

Kommentera