Nu har vi jul här i vårt hus (eller snarare hade)

Ja julen har raskat ut här hemma för rätt längesen nu. Men här kommer slutligen ett litet axplock av jul och julförberedelser.

Det blev pepparkakasbak med Josefin och Gustav, samt Mormor och morfar. Det gjordes många kreativa former även på frihand. En mysig dag tillsammans och inga knip i magen fastän mycket av degen även hamnade direkt i magen utan att bakas 🙂

Lucia var en riktigt populär högtid här hemma. Å speciellt av Isabelle som älskade att vara Lucia. Det blev både firande på dagis x 2 samt vi tog en runda bort till Gustav och Josefin och lussade också. Får ju passa på när man har chansen 🙂

Lillejulafton blev en riktigt mysig och slapp dag. Tjejerna gjorde då sin premiär med att gå helt själva ner till Mormor och Morfar. Det var riktigt stort och såååå stolta de var när de kom fram. De börjar helt klart bli stora nu! Jag, Mormor och Frida vi passade på att mysa till det lite alldeles extra mycket, så vi åkte till Arenan och njöt några timmar på Aquavitalis. Såååå skönt! Sedan var vi rejält avslappnade när vi kom hem och kunde möta julen.

Julafton inleddes med julbord nere hos Mormor och Morfar. Alla var riktigt fint uppklädda denna dagen. Alvar var värst 😀 När maten var intagen så tog vi en promenad tillbaka hem till oss och inväntade att Tomten skulle komma. Han hade ju varit förutseende och låtit sina Nissar lägga paketen under granen redan tidigare men Tomten var snäll och hjälpte till att läsa på alla klapparna. Innehållet var väldigt populärt också! Felicia fick bland annat skridskor. Isabelle fick lite Prinsessan Sofia grejer. De fick också en hel del Lego friends grejer så resten av julen var räddad när det gäller aktiviteter 🙂 Resten av dagen var slapp och vi njöt av gott sällskap och lite film också.

Juldagen slutade med att vi byggt en massa lego och vi kunde fortsätta det vi startat med på julafton och bara njuta av gott sällskap och mys.

Oscar, Frida och Alvar stannade hela veckan så vi fick mycket tid att umgås. Blev lite brädspel mellan varven. Här hemma drog vi igång med renoveringsprojekt övre hall. (Bilder kommer framöver).

Nyår blev en riktigt lugn historia. Delar av gästerna blev sjuka och så jobbade mormor. Men det blev en god tre rätters middag och lite film på det. Mer behövs inte för att fira in ett nytt år.

Lämna ett svar