Pappas flicka

Pappas flicka
Pappas flicka

Ja det råder ingen tvekan om att Felicia brås på sin pappa på många olika sätt. Nu vill jag inte påstå att det är övervägande Pappa-egenskaper eller så, jag är ej heller avis (om det låter som det). Det är verkligen intressant att se hur vissa egenskaper hålls fast vid även äldre åldrar. Så här kommer då dagens scrap.

Dagen i övrigt har varit väldigt lugn. Efter långa nätter blev det väldigt segt att komma igång. Förkylningen hjälper ju heller inte till med att pigga upp en. Så vi har verkligen haft en rejäl slappar dag idag, Felicia och jag. OK, jag har slappat. Felicia har jobbat stenhårt på sina färdigheter med att ställa sig upp. Hon har även käkat sitt första äpple idag, alltså med skal och allt. Tog en bra stund för henne att lyckas med tekniken, men tänderna kom bra till hjälp.

Nu är det natti-natti här. Imorgon är det skiftbyte här hemma. Nu går jag upp på 60% med jobb, och Johan går sådeles ner till 40%. Går snabbt nu, och vid nyår är det 100% jobb. Ojojoj, hur ska detta gå?

Förresten ska tillägga att 30-årskrisen nu är över. Jag har nu bestämt mig hur jag ska firas. Fast jag säger inte mer nu, det är en hemlis.

En reaktion på ”Pappas flicka”

  1. Ytterligare en fantastisk scrap av dig! Jag läser med spänning er blogg och tycker att det är jättekul att titta på alla bilder på er och Felicia… och så undrar jag ifall Agent F kan komma tillbaka lite granna?

Lämna ett svar