Projekt 365

För er som kanske tittar runt lite på digiscrapbloggar har ni säkert stött på ”Projekt 365”. Det går ut på att ta ett foto om dagen som visar på något som varit av vikt just den dagen, kort sagt något att minnas. När jag tittar tillbaka på vad som vi åstadkommit under veckan så har vi mycket att jobba på. Men som ni säkert förståt har jag bestämt att vi också ska försöka oss på att dokumentera 2009 med en bild per dag. Här kommer Dag 2- Dag 9:s foto (plus lite bonus):

Dag 2
Dag 2

På väg upp till Skövde så gjorde vi lite stopp på vägen. Hos gammelfarmor fick vi god mat och en trevlig stund tillsammans. Felicia gillade skarpt byrån som hade roliga handtag. Denna dag gjordes även stopp hos farmor och farfar, samt hos Scandinavian Photo. Det sist nämnda besöket resulterade i en ny kamera, som Johan suktat efter ett bra tag nu. Men efter generösa gåvor på sista tiden blev det läge för att investera i en Nikon D300.

Dag 3
Dag 3

Hemma igen, Felicia sitter och njuter i sin ”tron”. Det var skönt att komma hem till sitt eget lilla bo på nytt. Borta bra men hemma är ändå alltid bäst. Tyvärr så var det ingen som kommit och städat under tiden vi varit borta. Så storstädningen tog start denna dag (i liten skala).

Dag 4
Dag 4

Städningen fortsatte även dag 4. Jag tog tag i köket. Efter ett år i nya köket så var det dags att justera innehållet i vissa lådor och skåp, för att göra bättre plats och få allt på en bättre plats. Felicia passade på att kittla oss när vi stog på stegen. En riktig busunge 🙂 Hon tittade noga på hur vi gjorde för att klättra upp för stegen, och försökte själv också. Försöken lyckades dock inte (tacksamt nog). Johan började arbetet med att sätta upp lister i hallen.

Dag 5
Dag 5

Det var en riktigt fin och kall vinterdag på min namnsdag. Felicia och jag passade på att gå ut för att få lite friskluft och njuta av den härliga naturen. Jag passade på att lufta kameran också lite. Hur får man till ett foto på sig själv mitt ute i ingenstans? Får helt enkelt ta en bild på skuggan 🙂

Här är även en söt bild på vår lilla vinterprinsessa:
Vinterprinsessa
Vinterprinsessa
Bisquie Mums
Bisquie Mums

Väl hemma så firade vi Hanna-dagen med pompa och ståt, dvs njöt av en god kaka. Å då det är min dag så är det ju självklart att det ska vara en Bisquie 😀

Dag 6
Dag 6

Dag nr 6 njöt vi av tillsammans med våra goda vänner (som vi inte träffar så ofta som vi skulle vilja). Felicia fick en perfekt hjälpreda och stöd vid sin gångträning. Ibland önskar jag att jag var ännu kortare, främst i sådana här situationer. Blir rätt trött i ryggen av att gå halvlutad framåt hela tiden. Men snart går väl Felicia av egen maskin.

Dag 7
Dag 7

Johan jobbade vidare med hallen och listerna. Tyvärr så jobbade han på egen hand och då hände följande. En olycka tillsammans med sågen… Vi fick åka in till akuten och sedan vidare till vårdcentralen. Slutligen hade Johan en större tumma inbandagerad. (Det där med att sätta upp lister är inte Johans favvo sysselsättning.)

Dag 8
Dag 8

Lära-gå-vagnen har äntligen kommit till sin rätt. Felicia har nu förståt poängen med den, och springer själv omkring med den. Vi föräldrar behöver bara hjälpa henne med att vända på den då det blivit stopp någonstans. Felicia gör även ”brum, brum” ljud när hon marscherar fram i rask takt.

Dag 9
Dag 9

Ett års kalas gånger två. Felicias tvillingkompisar fyllde år idag. Felicia och jag passade på att pyssla lite innan och det blev två mössor. Givetvis strular tråd och annat när det är som mest bråttom. Men resultatet blev ändå bra i slutänden.

Det var de fotona. Jag har även digiscrappat lite. Å detta är senate alstren:
Mina föräldrar
Mina föräldrar
Nyfiken
Nyfiken

Nehej, nu är det dags att hoppa i säng. Ska njuta av en skön sovmorgon, frukost på sängen, å njuta av en härlig 30 års dag.

Lämna ett svar