Lite (mer) vuxen

Bind-It-All
Bind-It-All

OK, så har snart första dagen som 30 åring avverkats. Det är typ som alla andra dagar, bara lite festligare bara. Njöt till fullo av dagens goda måltid. Fick frukost på sängen, och fick en efterlängtad present. Nu kan jag leka ännu mera uppe i mitt pysselrum:

 

Glassssss
Glassssss

Dagens meny har bestått av följande: http://www2.arla.se/Default____17973.aspx  Kan verkligen rekommendera rätterna, väldigt smidiga och framför allt smaskiga och festliga. En superb avslutning med glassen, mmmmm.

Tårtan
Tårtan

Givetvis bjöds det på tårta, och då det är min födelsedag så givetvis är det en riktig chokladtårta. För de som är sugna på något riiiiiiiiktigt lyxigt gör denna godsak: http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=3502

 

Jag har iaf blivit riktigt firad idag. Fick en väldigt (kraftfull) sång ifrån dagens födelsedagskör.

Födelsedagskören
Födelsedagskören

 

Vackert!
Vackert!

Sedan fick jag riktigt fina blommor via bud från mina kusiner. Väldigt glad ohc överraskad blev jag kan jag lova. Kusinerna var nog lite oroliga att Johan skulle göra samma miss även detta året 😉 Tack så mycket!

Nu är det tjejfilm och (ytterligare) en bit av tårtan. Fyller ju bara 30 en gång 😀

 

Förresten, har nog redan blivit lite (mera) vuxen. Det är nämligen helt tomt på disk, och köket är rensat och fint. Kankse hände något när jag blev 30 ändå?

Lämna ett svar