En riktig skönhets miss ?!

Ni har ju inte fått så många bilder från vårt projekt 365, fast å andra sidan kommer de lite i efterhand då digiscrap-layouterna blir klara. Men här kommer några bilder från veckan som redan plockats ut.

v8 - tisdag
v8 - tisdag

Jag har ju tidigare berättat om Felicias intresse för halsband. Det här med utseendet är viktigt för henne har vi märkt. Det senaste är nu att hon blir riktigt ilsken om hon inte får leka med hudcreamsburken när hon är vid skötplatsen. Å allra helst ska hon öppna locket och smörja in sig själv. Det är ett riktigt ramaskri när vi går från skötplatsen och hudlotionsburken får stanna kvar där. Jag förstår inte hur detta intresse uppkommit?

v8 - onsdag
v8 - onsdag

Vatten har varit den enda drickan som Felicia druckit några större mängder av. Även om vi hällt i mjölk i vanliga muggen så har den totalt ratats. Men efter att Felicia upprepade tillfället velat sitta i mitt knä när jag ätit min kvällsmat och promt velat dricka ur mitt mjölkglas så testade jag ett nytt knep denna veckan. Genom att ta bort locket från muggen så gick det plötsligt riktigt bra att dricka mjölk på egen hand. Det roliga var också att sedan mellan varje klunk sätta på och ta av locket på muggen.

v8 - torsdag
v8 - torsdag

Ja, ibland undrar jag också vad som händer hemma när jag är på jobbet. Sådana här foton kan jag hitta i kameran efter en dag hemifrån.

v8 - lördag
v8 - lördag

Lördagen bjöd på en hel del hemmapysslande, tvätt å annat sådant där skoj. Lyckades även röja ur kylskåpet. Förstår inte hur det alltid lyckas samlas burkar innehållandes 1-2 msk mat på botten och sedan efter ett tag finns det inget utrymme kvar. Passade även på att göra lite roligt pyssel. Piffade till en blomma och kruka så det blev en lite trevligare 33-års present. Vi firade nämligen inte bara melodifestivalen på kvällen utan även Ida.

v8 - lördag2
v8 - lördag2
v8 - söndag
v8 - söndag

Ja, så var det här med att hänga saker och ting runt halsen då. Felicia då alltså. Vi har inte bara hittat halsband runt halsen utan det testas med lite olika ting som hittas i olika gömmor. Scarfsar går ju riktigt bra, strumpor fungerar med, fast inte så fräscht. Fast detta tar nog priset. Felicia har nu hittat till garderoben med lådor i sovrummet där jag förvarar bh, strumpbyxor osv. Jag förvarar även mina trosor där. Imorse så noterade jag att Felicia hängt något kring halsen, när jag efter en stund titta lite närmre insåg jag att det var ett par av mina trosor. Frågan är om det är något kommande mode, är det en begynnande skönhets Miss eller en ren och skär skönhets miss…

3 reaktioner på ”En riktig skönhets miss ?!”

  1. Det här visar bara hur upptäcktslysten barnbarnet är. Det bådar väl gott inför framtiden? Jag längtar oerhört mycket efter henne nu.

  2. Haha, men trosorna var i alla fall rena?!?! 😉
    Känner igen det där med hudkrämen, vi har såna här megaförpackningar med hudkräm med pump. Tur vi har två…. Ingen mer kommentar behövs… 🙂

  3. I det här fallet var de rena… Men efter att sett henne med mina strumpor upptryckta i ansiktet så kan jag bara dra slutsatsen att hon saknar luktsinne.

Lämna ett svar