Schnyggt

Blev lite extra tid över i Sthlm och fick chansen att göra stan. Gjorde riktigt bra inköp (om jag får säga det själv). Blev en urläcker vårjacka, en kjol och en ny handväska. Är urnöjd! Tog sista x2000 hem, kl 20:10. Suchi och ett glas vin serverades 🙂 Hade riktigt trevligt ressällskap också, mycket fniss och djupa snack. Det är härligt med riktiga vänner. Sedan, i väntan på att bussen skulle gå, gick vi till Voda där några från mitt jobb satt och hängde. Blev en trevlig pratstund även där. Efter 45 min packade jag ihop mig och tog alla mina kassar och väskor och gick till station. När jag ska kliva på bussen hittar jag inte busskortet i fickan där den normalt ska vara. Känner efter i nästa, och fram drar jag en handske. Hmm… en sådan hade jag ju inte med mig… Känner vidare i jackan och inser att jag lyckats att förväxla min och en kollegas jackor. Nu är det inte så att jag är helt snurrig, för jackorna är identiska (det var årets julklapp 08). Utan busskort och kontanter så försöker jag betala med Mastercardet men det går inte, ej heller att betala via SMS. Så det blev till att gå tillbaka igen, umgås lite mer och byta jacka. Men invänta nästa buss orkade jag inte så det blev till att ta taxi hem. Nu är jag hemma igen då, kallt värre. Så nu har jag startat elda i pannan på nytt. Stängt den rinnande vattenkranen, som siste person glömde att stänga när HAN åkte i torsdag. Så nu ska jag krypa ner under täcket och värma mig. Får hoppas att inte pannan stannar på nytt nu. Vill njuta av en varm dusch imorgon bitti, efter min sköna sovmorgon.

En reaktion på “Schnyggt”

Kommentera