Lite gott och blandat

Nu har ni fått vänta länge och fått läsa annat dravvel, nu ska ni få lite lön för mödan. Här kommer då lite bilder.

Börjas i tid – Varför leka med sina egna leksaker när man kan leka med andras? Mycket roligare. Å det är väl inte så fel heller att tjejen får lära sig lite inför kommande dagisstart?

Hos Farmor och Farfar – I helgen var ju Johan och Felicia och hälsade på Farmor och Farfar. Till Felicias stora förtjusning hittade hon Farmors hudkräm på hennes nattduksbord, dyr sådan, samt post-it-lappar. Gissa om lill-tjejen var i himmelriket? 😀

Sova sött – Sådana här stunder är det sällan vi förevigar, fastän de är helt underbara…

Toabesök – Det går bättre och bättre med pottan på nytt igen. Men det är också bästa stället att ta igen sig och läsa en bok, eller två, eller tre… å så om och om igen 🙂

Bestämd dam – För att vara så liten så är Felicia ändå väldigt bestämd och vet precis vad hon vill och visar oss tydligt. Det är dock väldigt jobbigt när inte Mamma eller Pappa vill samma sak. Så det har blivit många varianter på ”döende svanen”, och mycket ryckande i byxbenen. Tänk bara 1 år och ändå så bestämd och berikad med en sådan vilja av stål. Men med sådana föräldrar är det väl inte så konstigt, envishet har vi väl vi alla berikats av i olika stora mängder. Fast ibland undrar jag för mig själv, om det redan är så här vid 1 års ålder vad blir det inte vid 3 års ålder?

Det var det det…

Förresten, som Åsa kommenterade tidigare så blev det ingen vinst i tävlingen. Varkens för mig eller Åsa. Men vi får helt enkelt öva upp oss lite över sommaren, det ska tydligen vara en ny möjlighet i augusti igen.

2 reaktioner på ”Lite gott och blandat”

  1. Å vem kan kon ha ärvt sin envishet från, inte sin mor inte….. 🙂

Lämna ett svar