Senaste nytt

Dagarna är väldigt långa just nu för mig och för Johan. För min del är det extremt myckte jobb. Har börjat jobba halvtid igen (dvs 12h/dag). Till helgen är det jobbhelg som gäller också. Det riktigt trista i hela historien är att jag ska vara hemifrån ant lör-ons och det blir det mest slitiga, att inte få vara tillsammans med sin familj. För Johans del blir det också slitigt, så det är tacksamt att påsken börjar närma sig med stormsteg.

Jag har fått njuta lite av morgnarna nu med Felicia. Johan får chansen att sova lite längre, fick sova ända till 07:30 idag, det är rätt lyxigt anser jag (mitt i vardagen). Felicia och jag passade på att ha en grötfrukost och sedan lekte vi en stund. Tur att jag tog mig tid på morgonen för ikväll var jag inte hemma förrän 20…

Men här kommer lite foton, både gamla och nya. Korten är tagna rätt exakt 1 år emellan. Tänk vad mycket som har hänt med vår lilla tjej på den tiden.

Testar hyrbilen
Testar hyrbilen
Fotbad
Fotbad

I helgen har vi varit nere i Jönköping. Farmor blev äldre… nej äldste var det ;-). På lördagen passade vi på att gå på Bo-mässa. Felicia testade en dyrare form av fotbad, bubbelpool. Hon godkände det och ville plaska vidare en bra stund. Hyrbilen som jag fick ta hand om över helgen var tvungen att flyttas för att få ut andra bilen så då passade jag och Felicia på att hjälpas åt med att flytta en. Felicia stortjöt av lycka då hon fick sitta i framsätet som vi andra gör, utan bilbarnstol.

Diggar - nu
Diggar - nu
Diggar - då
Diggar - då

OK så här mycket har det hänt på ett år. Felicia fick syn på hörlurarna härom kvällen. Även om ingen musik spelades i dem så var det väligt skoj att testa dem.

I gosedjurshavet - nu
I gosedjurshavet - nu
I gosedjurshavet - Då
I gosedjurshavet - Då

Senaste tiden så har Felicia mer och mer intresserat sig för alla sina gosedjur. Hon lägger sig på dem och ska gosa, eller så tar hon upp dem och ska krama dem. Det är så otroligt sött. Johan smälter riktigt så han har bitivis väldigt svårt att inte köpa ett nytt gosedjur då de går förbi den delan av affären och Felicia får syn på leksaksdjuren.

Nehepp, tåget till Stockholm går kl 06:20 imorgon. Och innan dess ska jag vara på kontoret för att lämna av lite grejer. Så det är väl dags att hoppa i säng. God natt!

En reaktion på ”Senaste nytt”

Lämna ett svar