Olycksaliga Felicia

Ja det börjar hända en massa olycker nu i tackt med att Felicia blir allt mer rörlig och testar det ena efter det andra. Hon vill ju inte riktigt alltid lyssna på sina visa förälrar heller och då blir det lite skrik och gråt när olyckan är framme ändå.

Nu i helgen så lyckades hon sticka fram huvudet lagom framför gungan när vår granne gungade och fick en smäll av hans fot i munnen. Det blev en bra smäll och det började blöda ur hennes mun. Såg inte så trevligt ut. Men efter en stund när hon lugnat sig så kunde vi konstatera att det nog inte tagit så illa ändå. Men det kunde slutat riktigt illa.

Så var då olyckan framme ikväll igen. Denna gången var det balansen som gav vika. Felicia råkade gå på pappas fot och då föll hon framåt rakt på pallen. Ena hörnet träffade väldigt nära ögat. Det var verkligen millimetrar på hennes sida idag. Å vi skickar både en och två tackböner uppåt då vi ser vad som kunde hänt.

Så imorgon lär hon se ut som en riktig tungviktsboxare… Ca 30 min senare så klämmer hon fingrarna mellan dörren och dörrkarmen. Så ja det är lite mycket olyckor här just nu. Men är man upptäckare och nyfiken så är det väl så det kommer vara framöver ett tag.

"Blåtiran"
"Blåtiran"

Ja vi får hoppas att det kan vara lungt med sådana här olycker ett tag nu. Blir många skrämselhickor för oss föräldrar.

Igår var vi förresten på BVC, tjejen är numera 80 cm lång och 10,2 kg lätt. Hon fick godkänt även på denna besiktning, och sprutan togs under många protester. Som vanligt så är det enda att anmärka på är hennes sömn. Just nu är det riktigt, riktigt, riktigt, riktigt, riktigt, riktigt osv otrevligt att sova. Det är skrik, sparkar etc vid läggdags numera. Vi föräldrar längtar något kopiöst till att förstärkning kommer på söndag i form av mormor och morfar. Inte bara för Felicias del utan även för oss. Det kanske gör Felicia gott att få testa tålamodet på några andra ett tag, å sedan börjar dagis och då önskar jag att det blir något enklare vid sänggång.

(Behöver jag tillägga att dottern håller på med gymnastikpass här vid datorn nu och krångar järnet? Igår somnade hon vid 23-24 ungefär fortfarande under stora protester, och kl 07 var hon uppe på nytt. Undrar om vi kan få henne i säng nu 22:30 redan?)

En reaktion på ”Olycksaliga Felicia”

  1. 2 dagar kvar innan semester. 4 veckor ledigt, vilken lycka att få börja första veckan tillsammans med Felicia. Kram från mormor & morfar

Lämna ett svar