Arbete för oss alla tre

Då är det på allvar nu. Igår var det en riktigt lång dag för Felicia på dagis. Men det gick toppen. När jag kom för att hämta henne så satt hon uppkrupen i frökens knä, och vilade. För det måste ju kännas då man är på dagis 8-16, så mycket lek och stoj. Men det mest fantastiska, som vi föräldrar ser det, är att hon frivilligt sover där efter maten 🙂

Jag tycker det även har inneburit att nattningen inför kvällen också går lite bättre.

Så just nu säger jag dagis är toppen.

Här hemma vid så händer det även saker. Igår startade hantverkarna att riva ner vårt tak. Som allt annat i vårt hus så är det riktigt gediget gjort. Takplattorna var spikade fast i taket. Japp du läste rätt… Inte så populärt av hantverkarna, så de kom lite bak i sitt schema. Men jag och Johan är mycket impade över deras tempo. Å i jämförelse med grannen så är detta raketfart 🙂 Här oroar de sig över att taket ligger ”öppet” i en dag, å där har det legat ”öppet” i över ett år. Snacka om olika tidsperspektiv.

Jaja, ett litet foto får det bli ikväll också. Det är ifrån fredagen för knappt två veckor sedan då Felicia var på ett födelsedagskalas på Barnens hus i Tidaholm. Får visa på hur stor tjej vi har nu.

Stora tjejen
Stora tjejen

Lämna ett svar