Nya sunda tider

Vardagen rusar på. Dagis för Felicia och jobb för oss vuxna. Men det flyter på väldigt bra. Det är långa dagar för Felicia och hon envisas med att gå upp vid 6 på morgonen och sedan är hon uppe till 20-21 på kvällen. Sover gör hon en kort stund på dagis mitt på dagen. Förstår inte hur hon orkar.

Idag när jag kom och skulle hämta henne så berättar fröknarna att de målat idag. Det är ju väldigt skoj tycker Felicia. Så hon hade målat hela sig i stort sett. Fått färg på fingrarna och händerna som sedan spridit sig till näsan, å som sedan planterat sig över hela ansiktet och mot öronen 🙂 Så vi hittar nog både det ena och andra när vi byter om till pyjamas ikväll.

I helgen var vi på kalas och firade farmor. Hon blev ett år äldre så det firades med fin tårta. Den ser ju riktigt mumsig ut. Men jag kan inte säga hur den smakade för jag fick avvika tidigare, men de andra verkar ha mumsat för fullt. Jag åkte tillbaka till Skövde tidigare och var med på Sjöhaga med Elimkyrkans församlingsledning då vi hade en övernattning där innan resten av församlingen anslöt dagen efter.

I veckan så har jag börjat tänka på kilona på nytt igen. Kände att det behövdes göras något radikalt och efter att ha insett att jag inte har lust att hålla på att räkna points så fick det bli shakes istället med Herbalife. En vecka in i det här så kan jag väl säga att jag inte på något sätt går och är något mer hungrig eller så. Det är som vanligt. Förhoppningsvis är det inte som vanligt när jag ställer mig på vågen och börjar att mäta mig. Men ska ge det några veckor. Planen är iaf att jag ska gå ner 10 kg på 10 veckor. Känns görbart och sedan får vi se om det blir fler eller om vi väntar med resten till efter jul 🙂 Felicia gillar iaf grejerna hon med. Hon har verkligen tagit Ann-Sofie på orden och låter inte någon smaka på ”nötterna” som hon fått. För Ann-Sofie sa ju att det bara var till Felicia. Så hon sitter och knaprar dem i godan ro för sig själv.

Det här med läggningen då. Efter att det gått bra några dagar så är det nu massa krångel igen. Det tar oss minst 1h varje kväll innan donnan sover. Det är ju så mycket som ska fixas innan man kan komma till ro. En av grejerna är att mjukisdjuren ska sitta på fin rad runt hela sängen, å om täcket sedan skulle råka hamna på dem så blir det ett saligt liv. Så det gäller att ta det försiktigt.

Lämna ett svar