Mycket bus och kan själv just nu

Det är ingen tvekan om att lilltjejen har bestämt sig för att hon inte är så liten längre. För det är mycket som ska testas nu. Hon ska ta sallad själv, hon ska själv klättra upp på stolen, hon ska duka bordet osv osv. Föräldrarnas tålamod testas också väldigt mycket. Det är många nej och NEJ!!! just nu. Samtidigt så blir hon väldigt stött över att vi säger ifrån.

I allt testande så händer det ju ett och annat bus också. Idag fick mammas dator en riktig behandling av Felicia dator-doktor. På en kort stund själv med datorn så blev hon påkommen med ett antal tangenter i munnen. När jag sedan kollade på tangentbordet så var det inte många knappar kvar på sina platser. Då kom dagens 10:de ramaskri från dottern då datorn flyttades bort och det roliga var slut.

Helgen har annars varit skön. Vi har pysslat med en massa småsaker denna helgen. Jag och Felicia har inriktat oss på städning medan Johan har jobbat med att få ordning på alla lister som saknas i kök och matrumsdel. Nästa helg är nog alla detaljer i köket på plats och vi kan säga att köksprojektet är helt färdigt. Å det bara efter 2 år 🙂

Lämna ett svar