Enögd…

Ja det är verkligen förkylningstider här. Felicia fick ju någon form förra veckan men nu har hon börjat repa sig, lite snorig och hostig fortfarande, men det är ingen hejd på energiöverskottet 🙂 Johan var hängig i helgen, men är nu igång igen. Själv deckade jag i lördags och sedan dess har det varit en lång, lång vila. Feber, förkylning, halsont osv osv. Igår så kände jag mig hyggligt bra igen och tog mig tillbaka till jobbet. Men på kvällen så helt plötsligt började mitt ena öga att klegga igen. Tyvärr gav inte nattens vila något visuellt resultat, så idag går jag runt och ser mest med ett öga. Ingen höjdare!  Så det blir till att fortsätta att slita på soffa och säng istället för kontorsstol. Men men, i allt detta är jag nu riktigt, riktigt tacksam över att ha full service här hemma. I tisdagskväll anlände Mommo och igår kväll så kom även Moffa hit. Så hela familjen är nu överlycklig på olika sätt och vis. Ska dra mig tillbaka till sängen nu och vila (är inte så smidigt att bara vara enögd och skriva blogginlägg märker jag). Men först så ska jag ”skryta” lite om ett blivande paket som ska komma på posten inom kort.

Anmälde mig för ett tag sedan på Smartson för att bli uttagen till att testa en ny bilbarnstol ifrån Britax. Ett babyskydd för de allra minsta. Å snacka om att jag blev glad över att jag var en av de utvalda. Så framöver kommer jag göra ett gästspel även på följande blogg: http://smartsontestpilot.se/britax/ där jag kommer skriva om de intryck jag får av användandet av produkten. Visserligen dröjer det ett litet tag till innan jag kan bli lite mer aktiv, min testdocka behöver ju titta ut först 🙂

Ha det gott! (Jag ska göra så gott jag kan…)

En reaktion på “Enögd…”

  1. Åh, ögonklegg. Ingen höjdare. Ingen egen erfarenhet förstås men efter att ha sett barnen så månade jag om handhygienen extra mycket….
    Härligt med Smartson. Det enda jag blivit uttagen till, och det var för kanske ett år sen, var en liter juice…. som förvisso var god. 🙂

Kommentera